Predstavitvena informacija

Najbogatejši Zemljan vložil 1,5 milijarde dolarjev v bitcoin!

Leta 2020 je trg kriptovalut dobesedno poteptal vse druge trge in letos se ta trend nadaljuje še z večjo močjo.
Fotografija: Najodmevnejša novica leta 2021 je prav gotovo 1,5-milijardni vložek Tesle v bitcoin. FOTO: Uspeh d.o.o.
Odpri galerijo
Najodmevnejša novica leta 2021 je prav gotovo 1,5-milijardni vložek Tesle v bitcoin. FOTO: Uspeh d.o.o.

Vrednost bitcoina se je lani povečala za 304 %, letos pa še za 63 %. 

Najpomembnejši poslovni kriptoprojekt Ethereum je lani pridobil 460 % vrednosti, letos pa ima v dobrem mesecu že 137-odstotno rast.

Robert Rolih, avtor knjižne uspešnice The Million Dollar Decision, pravi: »Trg kriptovalut je v zadnjem letu najbolj zanimiv trg za investitorje. Gre za tehnologijo, ki z veliko hitrostjo inovira tradicionalne finančne in poslovne storitve, zato na ta trg vstopa vse več finančnih institucij, kot so Paypal, Visa in Mastercard ter podjetij, kot je npr. Tesla.«
 

Zakaj Tesla investira v bitcoin in do kdaj bo trajal največji bikovski trend v zgodovini investiranja?

Čeprav je trg kriptovalut v zadnjem letu rastel zelo eksplozivno, je popolnoma mogoče, da smo zdaj na začetku novega bikovskega trenda.

Prejšnji bikovski trend leta 2017 so poganjali predvsem špekulanti in mali investitorji. Danes pa trg raste predvsem zaradi velikih institucij in podjetij, ki v bitcoin vlagajo zaradi zaščite pred inflacijo. 

Najodmevnejša novica leta 2021 je prav gotovo 1,5-milijardni vložek Tesle v bitcoin. Elon Musk, najpomembnejši inovator našega sveta, najbogatejši Zemljan in ustanovitelj Tesle je tako pokazal korporativnemu svetu, da je bitcoin najboljši možen hranilec vrednosti v času neomejenega tiskanja denarja. 

V poslovne kriptoprojekte pa se steka ogromno denarja, ker je to infrastruktura za vse decentralizirane finančne storitve prihodnosti. 

In tu se pojavijo vprašanja za milijon evrov: do kdaj se bo ta rast nadaljevala in kako lahko vlagatelji najbolje izkoristimo to investicijsko priložnost?FOTO: osebni arhiv
FOTO: osebni arhiv


O Robertu Rolihu in njegovi mednarodni knjižni uspešnici The Million Dollar Decision so pisali ali govorili v več kot 50 medijih, med drugim tudi na ameriški in ruski televiziji. Člani njegovih plačljivih programov o investiranju prihajajo iz več kot 40 držav, predavateljske odre pa si deli z največjimi predavateljskimi zvezdami sveta, kot so Jack Canfield, Gary Vaynerchuk, dr. John Grey, Brian Tracy in drugi.

* Robert Rolih ni finančni svetovalec, borzni posrednik ali registrirani investicijski svetovalec. Ne priporoča določenih delnic, kriptovalut, skladov ali kakšnih drugih finančnih instrumentov. Če so omenjene kakšne delnice, skladi ali drugi tipi finančnih instrumentov, so ti omenjeni zgolj iz ilustrativnih ali izobraževalnih namenov. Preden sprejmete kakršnokoli odločitev glede investiranja, se o tem posvetujte s svetovalcem, ki ima ustrezno licenco.