Predstavitvena informacija

Preberite, kako vam lahko pametna ura olajša trening

Pametna ura je več kot le pripomoček za zapisovanje treningov, saj bo celostno izpopolnila vaše življenje.
Fotografija: S pametno uro boste ostali aktivni ves dan. FOTO: Hervis
Odpri galerijo
S pametno uro boste ostali aktivni ves dan. FOTO: Hervis

Poskrbi za ustrezno regeneracijo, natančno analizira vaše zdravje in vam pomaga pri doseganju zastavljenih športnih ciljev.

Danes pametna ura omogoča enega izmed najpreprostejših in najučinkovitejših načinov za ohranjanje zdravega življenjskega sloga. Motivirala vas bo, da ostanete aktivni ves dan, saj se zdi, kot da imate na zapestju vgrajenega osebnega trenerja. Preverite številne koristne lastnosti športne ure, ki vam bodo olajšale trening ter vam pomagale ostati v formi. 
 

Poslušajte svoje srce

Za učinkovitejšo vadbo strokovnjaki priporočajo spremljanje srčnega utripa, ki je tako ali tako vodilo za vaše splošno zdravje. Preprosto povedano – srčni utrip nam pokaže, kako močno mora srce delovati, da dovaja kisik in druga hranila po telesu. Srčni utrip se pri zdravi odrasli osebi giblje med 50 do 70 udarcev na minuto, med vadbo pa je odvisen od vaše starosti in telesne pripravljenosti. Samsung pametna ura Galaxy Active2 bo zapisovala spremembe glede na fizične aktivnosti in vam predstavila podatke v obliki grafikona.
 

Natančno merite svojo kardiovadbo

Do zdaj je bilo skoraj nemogoče spremljati parametre, kot so utrip na minuto, porabljene kalorije, mišična obremenitev in celoten telesni napor. S pametno uro lahko enostavno sledite svojim treningom, določite njihovo intenzivnost in ugotovite, ali ste prekosili včerajšnje rezultate. 

Pametna ura je ustvarjena za vse, ki trenirate – kot rekreativci ali profesionalci. FOTO: Hervis
Pametna ura je ustvarjena za vse, ki trenirate – kot rekreativci ali profesionalci. FOTO: Hervis

 

Odkrivajte nove tekaške poti

Športna ura je nepogrešljiv pripomoček aktivnih tekačev, saj natančno pokaže, kje ste tekli, na podlagi lokacijskih podatkov pa izmeri druge lastnosti vašega teka. Navdušeni boste, kako zelo lahko izboljšate kakovost treningov, saj pametna ura z merjenjem tempa na kilometer, razdalje, štetjem korakov na minuto (kadenca) in zapisovanjem srčnega utripa izpopolni vaš trening. Obenem lahko brezskrbno raziskujete nove tekaške površine, saj si bo ura zapomnila vašo pot in vas varno pripeljala nazaj domov. 
 

Nadgradite regeneracijo telesa

Poleg vadbe je izjemno pomembno tudi okrevanje, ki se začne s kakovostnim in zadostnim spancem. Najpomembnejši del okrevanja je REM-faza, v kateri si vaš um opomore od vseh dnevnih aktivnosti. V drugih fazah si opomorejo tudi mišice, zato je za učinkovit napredek izrednega pomena, da se dobro naspite
 

Sledilec spanja

Pametna ura bo namesto vas sledila vsem fazam spanja, s pomočjo katerih lahko nočno rutino obrnete sebi v korist in tako čim bolj okrevate. 
 

Uresničite zastavljene cilje

Morda trenirate za oktobrski maraton in želite preteči več kilometrov v čim krajšem času ali pa nadzorujete težo in vnos kalorij v telo. Vse to in še številne druge športne cilje lahko spremljate s svojo pametno uro. Tako kot opomnike vam bo ura pošiljala tudi obvestila, ko v določenem dnevu ali tednu še niste dosegli cilja. Tako boste ostali motivirani, kot še nikoli doslej. 

Izboljšajte svojo vadbo za moč ali poiščite motivacijo, da se končno spravite s kavča. FOTO: Hervis
Izboljšajte svojo vadbo za moč ali poiščite motivacijo, da se končno spravite s kavča. FOTO: Hervis

 

Ostanite aktivni ves dan

Poleg ciljev lahko nastavite tudi preproste opomnike, ki bodo močno pripomogli k izboljšanju vašega zdravja. Če veliko časa preživite v pisarni, je v vašo dnevno rutino treba vnesti dovolj gibanja. Športna ura bo zavibrirala vsakič, ko boste dalj časa preživeli v sedečem položaju ali ko čez dan ne boste prehodili dovolj korakov. 


Trening popestrite z glasbo

Svojo pametno uro lahko sinhronizirate z glasbenimi aplikacijami, kar je zelo koristno za tek, saj lahko telefon pustite doma. Tako je vaš trening lahkotnejši, poslovite pa se lahko tudi od številnih motenj, ki jih prinaša telefon. Na uro lahko naložite celo podkaste ali zvočne knjige ter ob naslednjem sprehodu združite prijetno s koristnim! Preverite Hervisovo spletno ponudbo ali pa obiščite najbližje prodajno mesto in se o kakovosti ponudbe prepričajte iz prve roke.