Predstavitvena informacija

Xiaomi širi svoje poslovanje v Sloveniji

Po dveh otvoritvah trgovin Xiaomi Store v Mariboru in Ljubljani je čas za Koper! Svojo tretjo trgovino v Sloveniji bo Xiaomi odprl v Planetu Koper.
Fotografija: Po uspešnem odprtju trgovin v Mariboru in Ljubljani sedaj Xiaomi prihaja v Koper. FOTO: Sandi Fišer
Odpri galerijo
Po uspešnem odprtju trgovin v Mariboru in Ljubljani sedaj Xiaomi prihaja v Koper. FOTO: Sandi Fišer

Odpiranja trgovin Xiaomi Store v Sloveniji se nadaljujejo

Xiaomi nadaljuje s širitvijo poslovanja v Sloveniji. Po uspešnem odprtju trgovin v Mariboru in Ljubljani sedaj Xiaomi prihaja tudi na Obalo, in sicer v Koper. Xiaomi zasleduje jasen strateški načrt – poleg sodelovanja s trgovskimi verigami, operaterji in spletno prodajo, sestaviti verigo lastnih Xiaomi Store prodajaln v večjih slovenskih mestih. Na ta način pametni telefoni in izdelki iz ekosistema Xiaomi, postajajo dostopni vsem oboževalcem Xiaomija.

Trgovine Xiaomi so od leta 2020 doživele hitro rast, saj jih je po svetu že več kot 1000. Jedro uspeha temelji na spoštovanju do uporabnikov, kar se kaže tudi v odličnih poslovnih rezultatih v letošnjem letu.

FOTO: Sebastjan Pust
FOTO: Sebastjan Pust

Odprtja trgovine v Kopru se bodo udeležili generalni direktor regije CEE in nordijskih držav, Andrew Wong, namestnik generalnega direktorja regije CEE in nordijskih držav, Andrzej Gladki, generalni direktor Xiaomija za Slovenijo in Hrvaško, Goran Mudrovčić, ter predstavniki podjetja Oric Eco Business, maloprodajnega partnerja v Sloveniji.

FOTO: Sandi Fišer
FOTO: Sandi Fišer

FOTO: Sandi Fišer
FOTO: Sandi Fišer

Ampak tudi to še ni vse!

Vsake 3 ure bo na vrsti posebno žrebanje, v katero bodo vključeni vsi kupci. V trgovini Xiaomi Store bodo razdelili: pametni telefon Xiaomi Mi 11 T White 8 + 128, Redmi 9AT Granite Grey, Mi Smart Air Fryer, pametne ure Mi Watch, Redmi 2 lite in slušalke Redmi Buds 3.


Naročnik oglasne vsebine je Xiaomi