5 božičnih daril za smučarja

Fotografija: Beauty woman in the winter scenery
Odpri galerijo
Beauty woman in the winter scenery

Če še ne veste kaj dragemu kupiti za letošnjo smučarsko sezono je tu uredništvo Poleta s svojimi predlogi. Petimi predlogi. Cen nalašč nismo pripisali, niti kje se ta darila kupijo, ker vemo, da uživate v brskanju po morju imenovanem internet, le namignili smo vam... v katero smer iskati.

Prvo darilo, ki spada v »must have« brez prigovarjanja ali pogajanja je Carrerina čelada fireball! Vse drugo so druge, pač. Fireball v točno taki barvi je za vsak smučarski dan. Seveda, če ste svojemu dragemu že lani kupili belo rdečo bulletko…

ni podpisa
ni podpisa

 

 

Drugo darilo brez katerega vaš dragi smučar ne sme na sneg so Blizova očala air. Težko boste našli bolj trendovske smučarske gugle.

Bliz AIRje model, ki daje občutek popolnosti saj omogoča popolno prileganje s tremi plastmi mehke pene in 40mm trakom. Ima prilagodljiv sistem za enostavno menjavo leč, nastavljiv pašček in premične stranske zaponke za popolno prileganje k obrazu in s čelado. 

Trak je sivo/črn z silikonom

Filter: 3 zaščita pred močno svetlobo Z očali prejmete še mehko torbico iz mikorvlaken, ki je hkrati tudi čistilna krpica.

ni podpisa
ni podpisa

 

 

 

 


Vaš dragi ni zmrznjenec, vendar tu ne gre za njegovo gretje, ampak bolj za to, da tega še nihče nima. Grelci za v pancerje. Da, dnevi ob zunanjem šanku so lahko dolgi, nočne smuke pa tako ali tako ni hitro konec.

ni podpisa
ni podpisa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Četrti nasvet nakup božičnega darila je za ženske nuja. Wifi za v čelado. Ne javlja se na telefon, ker ima čelado na glavi, na smučišču pa brije. Stop izgovorom. Zdaj se bo lahko javil vedno in všeč mu bo!

ni podpisa
ni podpisa

 


Rokavice z radiatorjem. Kaj je udobnejšega. Z veseljem vas bo držal za rokice tam gori visoko na dvosedi.

 

ni podpisa
ni podpisa

 

In še eno darilo...plus

Ne bodite ljubosumne, itak ga bo nalepil v garažo. Svojemu dragemu podarite vsaj en plakat Lindsey Vonn. Boste slišale, kako bo rekel, da ste boljša od nje, da imate krasno domišljijo za darila, da ste res prava oseba zanj...

ni podpisa
ni podpisa

 

Več iz te teme:

Komentarji: