Čevlji za smučarski tek…da te kap!

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

Čevlji za smučarski tek…da te kap!


Vemo, da Alpina s svojimi smučarsko tekaškimi čevlji opremlja večino vrhunskih smučarjev tekačev. To ni novica. Novica je pa ta, da za najboljše čevlje lahko odštejemo en evro manj od sedemstotih. To pa je novica! In kaj dobiš za pet centov manj od sedemstotih evrov?
Čevelj ESK 2.0 51101 je Zmagovalec. Tako pravijo tekmovalci. »Vrhunski tekmovalni čevelj prvakov, za drsalno tehniko smučarskega teka, odlikujejo številne inovativne lastnosti, ki nudijo tekmovalcu vrhunsko podporo za doseganje optimalnih rezultatov. Poleg trdega flexa, deljenega podplata, VCP vložka, anatomske steljke in gamaše, narejene iz enega kosa, čevelj odlikujeta predvsem odstranljiva karbonska manšeta in "active edge carbon" na robovih opetja za boljšo prilagodljivost čevlja v predelu pete in optimalno udobje stopala in gležnja«. Tako pa prepričujejo v Alpini. Mi jim verjamemo in hkrati prikimavamo, da še dobro, da nismo tekmovalci in zato takega čevlja ne potrebujemo.

p.s. trenutno je te najboljše čevlje moč kupiti s popustom!!

ni podpisa
ni podpisa


Cena: 699,95 Eur
 

 

ECL Pro +5 IIII je drugi čevelj, ki ga predstavljamo, je namenjen klasični tehniki. Torej vsem tistim, ki še vedno trdijo, da je samo klasični smučarski tek, smučarski tek.
Najnovejši vrhunski tekmovalni čevelj za tek na smučeh, primeren za klasično tehniko. Tehnološko najbolj dovršen čevelj na trgu, z najboljšim razmerjem med težo in funkcijo. Kombinacija notranjka in

Xcelerator podplata zagotavlja odlično torzijsko stabilnost in daje mehkobo na prepogibu. Mehak notranji del je iz materialov, ki dihajo in se prilagajajo obliki stopala. Karbonski opetnik in lahek Xcelerator podplat zagotavljata odlično torzijsko in stransko stabilnost potrebno za klasično tehniko teka. Izbrani materiali, ki so vgrajeni v ta model zagotavljajo, da je čevelj med najlažjimi na trgu.
"Active edge carbon" na robovih opetja za boljšo prilagodljivost čevlja v predelu pete in optimalno udobje stopala in gležnja.

ni podpisa
ni podpisa


Cena: 349,90 Eur
 

Več iz te teme:

Komentarji: