Dobrodelnih 1250 kilometrov

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

ni podpisa
ni podpisa

Lions Klub Idrija Medobčinsko društvo slepih in slabovidnih Nova Gorica vabita na dobrodelno kolesarsko akcijo po Sloveniji KOLESARIM, DA POMAGAM

S kolesi se bosta na 1.250 kilometrov dolgo krožno pot po Sloveniji odpravila Saša in Sine Pečelin.

Začetek je predviden v četrtek, 8. septembra 2016, ob 15.30 pri Modri dvorani v Idriji. Med tridnevno potjo po ultra kolesarski progi, ki je dolga 1.250 kilometrov in bo maja prihodnje leto gostila tudi 10. dirko okoli Slovenije, zbiramo denarna sredstva za rehabilitacijo slepih in slabovidnih na Severnem Primorskem. Pot, ki bo vodila preko Postojne, Kopra, Sežane, Tolmina, Vršiča, Kranjske Gore, Kamnika in Dravograda, mimo Maribora, Gornje Radgone, Razkrižja, Ptuja, Krškega, Novega mesta, Črnomlja, Kočevja in Nove vasi pri Cerknici se bo zaključila v nedeljo, 11. septembra 2016, ob 15.00 v Idriji (v Mejci).

V abimo vse ljudi dobrega srca, ljubitelje kolesarjenja in rekreacije, člane različnih klubov in društev, da se nam na tej poti pridružijo. K vabilu je priložen tudi zemljevid ter časovnica z navedbo krajev, kjer bomo kolesarili. Vsak udeleženec prispeva simbolično startnino–prostovoljni prispevek.

Na ta način zbrani denar namenjamo Medobčinskemu društvu slepih in slabovidnih Nova Gorica za programe rehabilitacije po slepoti inCentru slepih športnikov »Vidim cilj«, katerega idejni vodja in ambasador je Alen Kobilica.
Pridružite se nam v čim večjem številu ter pokažite svoje veliko človeško in kolesarsko srce.

Svojo udeležbo so že napovedali nekateri v javnosti poznani in uveljavljeni posamezniki. Kolesarski zdravo!

ni podpisa
ni podpisa

ni podpisa
ni podpisa

Več iz te teme:

Komentarji: