Električna rolka ELWING

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

ni podpisa
ni podpisa

Proizvajalci električne rolke ELWING, za katero pravijo, da je najbolj kompaktna, skušajo prevažanje iz točke A do točke B, spet narediti zabavno. Rolka je izjemno lahka in premore močan električni motor, kar pomeni, da jo s seboj lahko nesete kamorkoli, obenem pa premore dovolj moči in energije, da se s stilom zapeljete mimo prometne konice ali pa v službo.

Specifikacije rolke ELWING govorijo zase: Najvišja hitrost znaša okoli 25 km/h in vas lahko ponese tudi v deset kilometrov oddaljeni kraj ali službo. Torej, če živite v Črnučah boste z lahkoto prišli v službo na Viču. Najbolj pomembno pa je, da ko se električni motor izprazni, rolko še vedno lahko vozite, doma pa potrebujete le 45 minut, da motor do vrha napolnite z energijo.

Motor premore 500W, rolka pa vseeno ni težka, še več, proizvajalci trdijo, da jo lahko dvignete z enim prstom. V uradnih specifikacijah je rolka težka okoli 3.7 kilogramov, kar seveda pomeni, da ne odstopa tako očitno od serijsko proizvedenih rolk brez motorja in baterije. 500W moči motorja pa vas lahko popelje tudi po 10-odstotnem klancu.

600 dolarjev, elwingboards.com

ni podpisa
ni podpisa

 

Več iz te teme:

Komentarji: