Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Polet

Festival pohodništva v dolini Soče 2016

ni podpisa
ni podpisa
Uredništvo
12. 9. 2016 | 09:09
12. 9. 2016 | 09:09
2:42

ni podpisa
ni podpisa

Vabljeni, da se na vodenih pohodih pridružite od 16. septembra do 2. oktobra 2016

Ko se alpski vrhovi in zgodovinske poti odkrijejo v jesenskih barvah. V septembru in oktobru, najlepših mesecih za pohode, v dolini Soče vsako leto organiziramo Festival pohodništva. Takrat se ob eni najlepših alpskih rek sveta na organiziranih pohodih in pohodniških vikendih družijo mnogi Slovenci in vse več tujih obiskovalcev. Spletno različico zloženke Festivala pohodništva si lahko ogledate na portalih www.dolina-soce.com in www.bovec.si, tiskane verzije pa lahko dobite v vseh TIC-ih v dolini Soče.

28 pohodov, 12 pohodniških vikend programov in velika promocija varne hoje

Organizirani pohodi pod vodstvom izkušenih vodnikov so primerni tako za družine kot za zahtevnejše ljubitelje gora. Festival pohodništva v dolini Soče je obenem vedno v znamenju zabave in vsega najpristnejšega, kar ponuja dolina – od domačih obrti do slastne kuhinje. V času festivala se bo v dolini Soče zvrstilo 28 različnih pohodov in programov, organizatorji so pripravili tudi 12 pohodniških vikend programov, ki privežejo pohodniško dušo, željno doživetij na svežem gorskem zraku. Vsi programi imajo športni, zgodovinski ali kulinarični naboj. Nekateri so že tradicionalni ali tematsko obarvani, eni vodijo med ostalinami Soške fronte, drugi potekajo v osrčju Triglavskega narodnega parka in odkrivajo manj znane kotičke v dolini smaragdne lepotice.

OTVORITEV Festivala pohodništva - 16. 9. 2016 ob 19.30

Bi se tudi vi podali na pohodniško pot, dolgo 2.640 km?

Igor Gruber se je! in o tej izkušnji nam bo pripovedoval ter pokazal čudovite slike na OTVORITVI Festivala pohodništva dolina Soče, v petek, 16. 9. 2016, ob 19.30 v Zeleni hiši – TIC Kobarid.

»Po Rdeči poti Vie Alpine od Monte Carla do Trsta«

1 gornik, 107 dni, 2.640 km, 140 km vzpona, 5 parov čevljev, 12.000 fotografij. Igor Gruber je v lanskem poletju uspel uresničiti svoje sanje in prehodil Rdečo pot Vie Alpine od Monte Carla do Trsta.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine