Festival sobivanja za lepši jutri

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

ni podpisa
ni podpisa

V petek, 20. maja 2016, bo potekal Festival Sobivanja 2016. Prireditev bo potekala med 10.00 in 14.00 uro v otroškem adrenalinskem parku v ljubljanskem BTC. Na dogodku bomo zaključili projekte društva Sobivanje za šolsko leto 2015/16 in najboljšim pri posameznih projektih podelili priznanja in nagrade. Ob športnih tekmovanjih bo poskrbljeno tudi za bogat animacijski program.

Sobivanje - Društvo za trajnostni razvoj je bilo ustanovljeno z namenom izvajanja projektov za splošno dobro, vzgojo in izobraževanje na področju trajnostnega razvoja. Z vsemi projekti se trudimo razvijati pozitivno in dolgoročno vizijo za pravičnejšo družbo,čistejše, varnejše in bolj zdravo okolje ki omogoča boljšo kakovost življenja vsem na planetu, nam, našim otrokom in vnukom.

ni podpisa
ni podpisa

Društvo Sobivanje organizira zaključni dogodek letošnjega programa Šola sobivanja, v sklopu katerega smo izpeljali projekte Živim zdravo, Energetsko znanje za odgovorno ravnanje, Spodbujamo prijateljstvo, Varno v vrtec in šolo, Slovenija – kot jo vidimo otroci in Pestrost slovenskih voda. Z naštetimi projekti se v Sobivanju trudimo razvijati pozitivno in dolgoročno vizijo za pravičnejšo družbo, čistejše, varnejše in bolj zdravo okolje, ki omogoča boljšo kakovost življenja vsem na planetu, nam, našim otrokom in vnukom. Izpeljavo programa Šola sobivanja so nam omogočili partnerji: Hofer, Volkswagen, Bauhaus, BTC, Gen-i, Huawei, Manner, Zavarovalnica Merkur, Hoteli Bernardin, DARS, DRI, Plinovodi in Javna agencija RS za varnost prometa.

Skupaj s partnerji bomo poskrbeli za bogat animacijski program za vse obiskovalce.

Vstopnine ni, vljudno vabljeni!

ni podpisa
ni podpisa

 

Več iz te teme:

Komentarji: