Izstrelki na Longboardih


Ali si predstavljate, da bi stali na kosu lepljenega lesa opremljenega z gumijastimi kolesci in se, brez kompromisov spustili iz, na primer, Vršiča v Trento?

Ne, nisem pod vplivom prepovedanih substanc, pa tudi dokaj uspešno sem se danes skrival pred pripekajočim se soncem. Tudi telo je ustrezno hidrirano. Torej, kaj bi me prisililo v (za nekatere) tako, na prvi pogled nesmiselno in nevarno dejanje?

Odgovor imate na dlani – ogled tega videa.

Spust z Longboardom, ki je tudi pri nas vedno bolj priljubljena oblika prevoznega sredstva predvsem mladih in mladih po srcu, je le ena od možnosti uporabe tega »ploha«. Po kratkem "Googlanju" besede Longboard  nisem mogel verjeti, da se da z njim tudi – plesati, potovati, karvati,«kruzati«, frirajdati in še in še.

Super zadeva, pravi multipraktik na mini kolescih!

Pa še obvezen nasvet za ogled videa: pri spustu najbolj pogumni dosežejo hitrosti krepko čez 110 km/h, kar bi, na nekaterih mestih pri nas, zadostovalo za "nabitje" 18 točk in odvzem vozniškega izpita. Med drugim tudi na poti iz Vršiča v Trento.

Torej, prej  ko se odpravite »tiščat ploh« z glavo naprej po bližnjem hribu navzdol ne pozabite na zaščitno opremo – in na dejstvo, da je bila cesta ob snemanju tega videa – zaprta za ostali promet. Tudi za tiste pilote, ki radi vozijo v napačno smer!

Več iz te teme:

Komentarji: