Kaj ima raketna znanost s tekaškimi copati?

Fotografija:
Odpri galerijo

Po navdihu Nasinega inženiringa je bil zasnovan športni copat, ki je raketno znanost približal tekačem. Funkcionalna inovacija jim omogoča večjo zmogljivost, višji izkoristek energije in okrepitev tekaške samozavesti.


In od kod prihaja ta domiselni izdelek? Zasnovali so ga pri adidas Runningu, kjer so optimizirali že znano tehnologijo BOOST ter jo združili s tehnologijo namestitve vlaken po meri (Tailored Fibre Placement).

 

ni podpisa
ni podpisa


Vesoljska inovativnost za zemeljske užitke
Kot je vsak del raket, ki jih zasnujejo pri Nasi, natančno premišljen in ima točno določeno funkcijo, ima tudi vsak posamezni del tekaških copatov SOLARBOOST svojo nalogo. Namenjeni so tistim, ki med tekom od obutve zahtevajo le najboljše, zato so primerni tudi za začetnike. Zakaj se lahko zanesete nanje? Ponujajo vrhunsko podporo, odličen oprijem, boljši odriv od tal in ustrezno oblazinjenje. To je zagotovilo za udobje, ki bo pripomoglo k vaši večji zmogljivosti in lažji regeneraciji.


V čem je skrivnost?
Udobje in podporo občutite zaradi tehnologije Tailored Fibre Placement in vlaken Parley iz reciklirane oceanske plastike. Zaradi občutka neverjetne lahkotnosti boste brez težav premagovali kilometer za kilometrom, pa naj bo to v zmernem tempu ali hitro kot raketa.

ni podpisa
ni podpisa


Samozavestno nad razdalje
Tek ni odličen trening le za telo, temveč tudi za duha. Sproti si postavljamo nove cilje in si krepimo vzdržljivost ter samozavest. Ta se prenese na vsa področja našega življenja. Dodana vrednost copat SOLARBOOST se skriva pod sloganom Run to Rise, saj so zasnovani tako, da vam pomagajo do ciljev, hkrati pa do večje samozavesti. Dovolite, da tudi vam olajšajo pot do uresničitve osebnih ciljev doseganja višav. Se vidimo na vrhu!

 

ni podpisa
ni podpisa

 

Več iz te teme:

Komentarji: