Poslastica za tekače, kolesarje in plavalce v Kopru!


Svetovno znano licenčno triatlonsko tekmovanje IRONMAN bo 23. septembra 2018 prvič v zgodovini potekalo v čudoviti slovenski Istri pod nazivom I FEEL SLOVENIA IRONMAN 70.3 Slovenian Istria.

Tekmovanje I FEEL SLOVENIA IRONMAN 70.3 Slovenian Istria je sestavljeno iz treh sklopov in se bo začelo z 1,9 km dolgim plavalnim izzivom v Jadranskem morju s štartom v Kopru. 90 km kolesarski izziv bo triatlonce popeljal skozi čudovito istrsko pokrajino, nekaj časa pa bodo kolesarili tudi ob italijanski obali. 21 km tekaški del se bo znova začel v Kopru in nato nadaljeval po slikoviti obmorski poti do Izole in nazaj. Proga z resnično edinstvenimi in nepozabnimi razgledi!

Poleg osrednjega nedeljskega tekmovanja 23. septembra bo dan prej namenjen najmlajšim športnim navdušencem s tekmovanjem IRONKIDS. Ta ima dolgoletno tradicijo v več državah, v katerih poznajo IRONMAN, in se ujema s filozofijo promocije zdravega načina življenja, ki ga zagovarja IRONMAN. Tako organizatorji 22. septembra pripravljajo simbolično tekaško tekmovanje za otroke, stare med 2 in 14 let, ki bodo glede na različne starostne kategorije tekli na progah različnih dolžin. Vsak, ki se bo teka udeležil, bo prejel medaljo, poleg tekmovanja pa bodo za otroke organizirane tudi številne dejavnosti in delavnice.

Tekači, kolesarji in plavalci! Kaj pravite na izzivov polno progo skozi stara mestna jedra, slikovite vasice in naravo, polno čudovitih razgledov? Postanite del tega edinstvenega zgodovinskega dogodka tudi vi – kot tekmovalci, gledalci ali tudi prostovoljci, izpolnite prijavnico in se septembra pridružite družini IRONMAN v slovenski Istri!

Več informacij boste našli na www.ironman.com/slovenia70.3, za vsa vprašanja pa lahko organizatorje neposredno kontaktirate na naslovu slovenia70.3@ironman.com


Foto: IRONMAN

Več iz te teme:

Komentarji: