Povedali so: vadba poganja tudi svetovne superzvezdnike

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

Prepogosto pozabljamo, da imajo največji zvezdniki šovbiznisa natrpane in naporne urnike, ki pustijo svoj pečat tudi na telesu. Zato morajo tudi "nedotakljivci" vedeti, kako je, ko se ti od vadbe zvrti in ko iz sebe iztisneš zadnje atome moči in to ne samo na odru ali na snemanju, temveč tudi v telovadnici ali tekaških copatih. Od njih se navadni smrtniki razlikujemo samo v tem, da imajo nekateri svoje osebne trenerje in vadijo v ekskluzivnih okoliščinah. Nič posebnega, vsak je krvav pod kožo. Kako torej Rihanna, Dwayne Johnson, Scarlett Johansson in ostali ostajajo pripravljeni na vsakdanje izzive?

Povedali so

Rihanna: Kardio vadba je ključ. Imam osebnega trenerja, ki potuje z mano in me pripravi na pomembne koncerte in dogodke. Telovadim vsak dan, a vseeno potrebujem nekoga, ki me motivira.

Dwayne "The Rock" Johnson: Vadba je zame metafora za življenje. Pika. Strast, odločenost, motivacija, želja, trdo delo, veliki uspehi in veliki padci. To prinašata tako vadba kot tudi življenje.

Henry Cavill: Najboljši čas za telovadbo je, ko se počutiš najmočnejšega in ko lahko premikaš gore. Zato je potrebna želja.

Scarlett Johansson: Najboljša posledica vsakdanje vadbe je, da se lahko spraviš v ozko in izzivalno obleko.

Kim Kardashian: Če se ne počutim dobro v svoji koži in če nisem dovolj samozavestna, se ne bom smilila sami sebi. Akcija prinaša reakcijo.

Bradley Cooper: Na hladilnik nalepite sliko telesa, ki ga želite imeti. Vsakič, ko se boste sprehodili do hladilnika vas bo fotografija spomnila, kakšne so vaše želje.

Matt Damon: Najdite aktivnost v kateri lahko zelo napredujete, saj vas bo to zadržalo in motiviralo vsak dan. Pa še zabavali se boste ob rezultatih.

Pa še nekdo, ki misli malček drugače:

Si le človek ... zato pojej tisti prekleti košček čokoladne torte! - Emma Stone

 

Več iz te teme:

Komentarji: