Pridi na boks!

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

Vsak lahko izbira med različnimi borilnimi veščinami, bodisi na tekmovalni, bodisi zgolj rekreativni ravni. Organizirajo treninge boksa, kickboxinga, Fit boksa, boksa in kikboksa za osnovnošolce, MMA in samoobrambe, možni pa so tudi individualni treningi teh veščin. O vseh športnih aktivnostih, ki jih pri  trenirajo in o njih, si lahko preberete v zavihku Kdo smo in Kaj treniramo.

Treningi bodo na različnih lokacijah potekali skozi vse šolsko leto, na voljo so različni termini, vabljeni pa ste prav vsi, tako fantje kot tudi dekleta, moški in ženske vseh starostnih skupin, navad in želja. Urniki za sezono 2017-2018 se nahajajo na spletni strani FCL, v rubriki 'urniki in lokacije'.

V kolikor se odločiš, da te tekmovanja ne zanimajo, ti zagotavljajo vrhunske rekreativne treninge pod nadzorstvom izkušenih trenerjev, ki ti bodo pomagali vzdrževati formo ter izpopolnjevati tehniko. Če pa imaš ambicije v borilnih veščinah nadaljevati s tekmovanji, se ti bodo posvetili tudi s tega vidika, ter poskrbeli, da dosežeš želene rezultate.

Ob vpisu v katerikoli program vsak prejme brezplačne rokavice za boks*

Pokliči 041-962-485 ali 040-470-470 ali pošlji mail na fcl.ljubljana@gmail.com, ter si zagotovi mesto na treningih! Spremljate jih lahko tudi na facebooku in na instagramu.

Izrazi svojo moč!

* akcija velja za vpis novih članov v katerikoli FCL program v sezoni 2017/18

* akcija za vpis v jesensko-zimske programe (september - februar) velja do 2.oktobra 2017

Več iz te teme:

Komentarji: