Rotarijci pomagajo s kolesarskimi majicami slovenskih zvezdnikov

Rotary klub Maribor Grad bo organiziral dražbo kolesarskih dresov slovenskih vrhunskih kolesarjev s Primožem Rogličem na čelu.
Fotografija: FOTO: Rotary Club Maribor Grad
Odpri galerijo
FOTO: Rotary Club Maribor Grad

Rotary klub Maribor Grad bo ob 20. obletnici svojega obstoja in v sodelovanju z ZAVODOM 13 organiziral dražbo kolesarskih dresov slovenskih vrhunskih kolesarjev s Primožem Rogličem na čelu.

Dražiti bo možno drese naslednjih kolesarjev:
Primož Roglič, Matej Mohorič, Jan Polanc, Luka Mezgec, Simon Špilak

Zbrana sredstva bodo namenjena Zavodu 13. Zavod 13 je neprofitna organizacija, ki ozavešča o drugačnosti in nudi pomoč staršem posebnih otrok. Najbolj jih poznamo po Svetovnem pohodu z rdečimi baloni, ki je iz skromnega sprehoda po Mariboru, na Mednarodni dan redkih bolezni, po vseh letih zaokrožil po celem svetu.
Zbrana sredstva bodo namenjena Zavodu 13. Zavod 13 je neprofitna organizacija, ki ozavešča o drugačnosti in nudi pomoč staršem posebnih otrok. FOTO: Rotary Club Maribor Grad
Zbrana sredstva bodo namenjena Zavodu 13. Zavod 13 je neprofitna organizacija, ki ozavešča o drugačnosti in nudi pomoč staršem posebnih otrok. FOTO: Rotary Club Maribor Grad

Donacija bo namenjena otrokom individualno, saj v Zavodu ne pomagajo le staršem pri direktnem plačevanju terapij, ampak se podpira tudi različne športne, plesne in glasbene aktivnosti.

Dražba se začne v torek 17.11.2020 ob 12.00 in konča v sredo 18.11.2020, ob 12.00.
Vsi zainteresirani se morajo dan pred pred pričetkom dražbe preko vstopnega obrazca prijaviti na spletnem mediju https://www.drazbe123.com/ in poslati podatke o identiteti na elektronski naslov: rcmariborgrad@gmail.com.

Komentarji: