Slušalke, ki spreminjajo tek

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

Ob poplavi elektronskih pripomočkov, gadgetov, osebnih trenerjev na aplikacijah in podobno, so slušalke za poslušanje glasbe prevečkrat spregledan del opreme za tekače ali kolesarje, obenem pa jih največkrat tudi uporabljamo. No, razen tisti, ki tečejo brez glasbe.

Dve podjetji sta predstavili nove brezžične slušalke, ki jih s svojim pametnim telefonom povežemo preko modrega zoba oziroma Bluetootha. Ne bo vam treba popravljati slušalk, niti skrbeti za kvaliteto zvoka, saj je slednja naravnost fantastična.

LG Tone Active

Gadget, ki vam dobesedno visi za vratom premore slušalke, ki jih lahko povsem ločite od ovratnika, torej brez žic in zapletanja med tekom. S ceno okoli 110 evrov spada v višji rang audio ponudbe na trgu slušalk, a slušalke so po zatrjevanju proizvajalca izjemno robustne in trdovratne, a vseeno ponujajo nežnost v ušesu, predvsem pa udobje. Slušalke lahko prilagajate po velikosti tako v vratnem predelu kot tudi v ušesu, saj proizvajalec ponuja dve velikosti, da vam slušalke zares nikoli ne bodo padle iz ušes.

ni podpisa
ni podpisa

AfterShokz Bluez 2

Na prvi pogled smo tudi mi potrebovali kar nekaj časa, da smo ugotovili kako slušalke dejansko delujejo, saj imajo zelo nenavadno obliko, kot lahko vidite tudi na spodnji sliki. Slušalke lahko zarotiramo navzgor, tako da dosežejo naša ušesa, trak, ki si ga nadenemo okoli vratu pa skrbi za stabilizacijo in zato, da se slušalke ob teku ne premikajo. Konstrukcija audio pogruntavščine je izdelana tako, da si slušalke v ušesa porinemo pod pravim kotom in s tem povečamo kvaliteto izkušnje poslušanja glasbe med aktivnostjo. Najvišja glasnost ni previsoka, zato boste še vedno odgovoren udeleženec prometa, saj boste slišali avtomobil ali motorno kolo za seboj. Cena je 70 evrov.

Našli smo jih tudi TU!

ni podpisa
ni podpisa

Več iz te teme:

Komentarji: