Specialkarke vas bodo celo leto spremljale na koledarju!

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

Naša novinarka in prijateljica dr. Marjetka Conradi in njene specialkarke vam odslej družbe ne bodo delale samo na Poletovi celulozi, temveč specialkarskem koledarju!

"Malo za šalo, malo zares smo se Slovenske Specialkarke opogumile in pripravile koledar za leto 2016. Namen je promocija našega društva, ki to še ni, bo pa končno zaživelo januarja! Takrat upam, da bodo naše delo podprli tudi kakšni sponzorji.

Koledarje bomo prodajale po simbolični ceni 10 eur, da pokrijemo stroške priprave koledarja, če nam kaj ostane, pa bo štelo za ustanovitvene stroške društva. Koledar je trenutno v tisku, kupiti ga bo mogoče naslednji teden. Za začetek je v nakladi omejena količina 50 koledarjev, če bi bilo povpraševanje večje, pa bomo seveda naredile ponatis. Zato si jih hitro rezervirajte.

Zahvaljujem se vsem puncam za pogum in pripravljenot sodelovanja, fotografu Črtu Majcnu in oblikovalcu Alenu Ograjenšku (Oblikoteka.si) za potrpežljivost in super dizajn, Mizarstvu Peklenk pa za prostor, saj nam je vreme žal onemogočilo fotografiranje na prostem.

Vi pa upam, da boste z nakupom podprli naši idejo."
 

Več iz te teme:

Komentarji: