Top inovacije: Kuhinja za avanturiste

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

ni podpisa
ni podpisa

Predstavljajte si, da se odpravite v divjino in iz prtljažnika svojega štirikolesnika potegnete kuhinjo, ki se je ne bi sramovala niti Heston Blumenthal ali Gordon Ramsay.

Nekaj podobnega, no, ne povsem, smo na naši strani predstavili že nekaj mesecev nazaj, ko smo pod drobnogled vzeli kuharsko kolo, s katerim lahko kadarkoli hočemo skuhamo okusno jed.  Kot smo omenili že takrat je kolo »The Foreger« opremljeno z vsem, kar potrebujete za pripravo vrhunskih kulinaričnih presežkov – posoda, ognjišče, pribor… še bi lahko našteval. The Forager vas bo olajšal za veliko število nakupov v bližnjem supermarketu. Cena tega kuharskega »kotla« na dveh kolesih je postavljena na vrtoglavih 5.200€.

Na podobno idejo pa so prišli snovalci naslednjega kuharskega podviga, ki so povsem funkcionalno kuhinjo spravili v vaš prtljažnik. Scout Equipment je ustvaril kuhinjo na štirih kolesih, povsem funkcionalen sistem, ki ga lahko zložite in pospravite v prtljažnik v nekaj sekundah. Treba je vedeti, da kuhinje ne boste spravili v kakšen manjši avtomobil, da za to vseeno potrebujete kakšnega terenca, ki se ponaša z ogromno prostora tam zadaj. 

Kuhinja ponuja vse organizacijske predale, 10-litrski sod za vodo, umivalnik, drsečo rezalno desko ter, seveda, kuhinjsko ploščo. Podjetje ponuja, da se z izdelavo kuhinje lahko tudi prilagodi vašim osebnim željam in prostoru, ki ga imate na voljo. Zato, če imate zares velik prtljažnik, ponujajo še povsem funkcionalen hladilnik.

Tako kot zgoraj omenjeno kolo, tudi zložljiva kuhinja Scout Equipment ni najcenejša, saj jo pri podjetju ponujajo od 5,000 € navzgor.

scoutequipment.co

ni podpisa
ni podpisa

ni podpisa
ni podpisa

ni podpisa
ni podpisa

 

Več iz te teme:

Komentarji: