Veslanje, veslanje, veslanje...

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

ČAS: 26.5. 2017 ob 15:00 do 27. 5. 2017 15:00

26. maja 2017 ob 15. uri se bo v centru Reebok CrossFit Ljubljana, na Šmartinski 106 v Ljubljani začelo 24-urno dobrodelno veslanje. Sodelujoči bodo s svojimi ekipami v 24 urah na dvoranskih veslačih C2 poskušali preveslati čim več kilometrov, ki bodo na koncu tudi osnova za donacijo, in sicer 1 km = 1 €.
Zbrana sredstva bomo tudi tokrat namenili družinam v socialni stiski in v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Moste Polje ter gospo Anito Ogulin poskrbeli, da bo šel denar v prave roke, torej tistim, ki ga nujno potrebujejo.


Letos bomo veslali kar na 7 veslačih C2, pokroviteljstvo nad njimi pa so prevzeli Avant Car, Bayer, BMW, Casa Bar, Malalan, Ski servis Strel in Spinalis, ki bodo na koncu doniral »odveslani« znesek, prispevali pa bodo lahko tudi vsi sodelujoči in obiskovalci dogodka.
V ekipah boste lahko sodelovali vsi, tako člani RCL, prijatelji, sodelavci, ki bodo imeli priložnost za teambuilding, družinski člani in vsi, ki bi želeli na simbolični način prispevati za dober namen. Ves čas pa bo v pripravljenosti tudi ekipa RCL, da pomaga drugim ekipam. V trajanju dobrodelne akcije bomo v RCL poskrbeli tudi za to, da se bo dogajalo še kaj, kar bo sodelujočim pomagalo preveslati 24 ur.


Lani je v izzivu sodelovalo preko 140  veslačev, med njimi številni prijatelji iz sveta športa, medijske osebnosti, skratka, ljudje dobre volje.

K organizaciji in izvedbi dogodku ste vabljeni vsi, ki želite po svojih močeh prispevati za dober namen, tudi tisti, ki boste z izdelki, s hrano, pijačo in vzpodbudo pomagali pri tem, da bodo veslači vseh 24 ur vzdržali tempo in priveslali čim več kilometrov.

Marina Šink
 

Več iz te teme:

Komentarji: