Za dvoboj med Slovenijo in Nemčijo vlada izjemno zanimanje

Fotografija: Slovenia's coach Veselin Vujovic sits among his squad after the medal ceremony during the 25th men's Handball World Championship bonze medal match Slovenia against Croatia at the Bercy arena in Paris, Saturday, Jan. 28, 2017. Slovenia won 30-29. (AP Photo/Michel Euler)
Odpri galerijo
Slovenia's coach Veselin Vujovic sits among his squad after the medal ceremony during the 25th men's Handball World Championship bonze medal match Slovenia against Croatia at the Bercy arena in Paris, Saturday, Jan. 28, 2017. Slovenia won 30-29. (AP Photo/Michel Euler)

Jutri se začenja redna prodaja vstopnic za rokometni spektakel leta v Stožicah – dvoboj med bronastimi Slovenci in evropskimi prvaki Nemci v kvalifikacijah za EP 2018, ki bo na sporedu 3. maja, ob 20.00, v ljubljanskih Stožicah.

Za dvoboj med Slovenijo in Nemčijo vlada izjemno zanimanje, kar dokazuje podatek, da je bilo v predprodaji prodanih že več kot 1500 vstopnic! Vsem športnim ljubiteljem zato priporočamo, da si vstopnico za dvoboj tretje najboljše reprezentance na svetu in aktualnih evropskih prvakov zagotovijo čim prej.

Vstopnice bodo na voljo prek prodajne mreže mojekarte.si in vseh njenih prodajnih mest ter na bencinskih servisih Petrol in sicer od 5 EUR dalje.

Posebna ponudba, ki velja samo do konca tega tedna - vstopnice za tribuni A in C na zelenem ringu, ki veljajo za najboljše v dvorani, si lahko zagotovite 2 EUR ceneje. Ob nakupu na spletnem portalu www.mojekarte.si je potrebno vpisati posebno promocijsko kodo bron14.

 

Rokometna zveza Slovenije je cenejši ogled tekme pripravila tudi za družine - vstopnice za družinski sektor so na voljo že po 12 EUR za enega starša oz. 24 EUR za dva ter eno ali dve brezplačni vstopnici za otroka do desetega leta. Število sedežev je omejeno, pri vstopu na tribuno pa bo potekalo tudi preverjanje starosti otrok.

KVALIFIKACIJE ZA EP 2018, SKUPINA 5, 3. KOLO

Ljubljana, sreda, 3. maj, ob 20.00:
SLOVENIJA : NEMČIJA

Ostale tekme:
NEMČIJA : SLOVENIJA (6. maj)
ŠVICA : SLOVENIJA (14./15. junij)
SLOVENIJA : PORTUGALSKA (17./18. junij, Koper) - PAKET S TEKMO V STOŽICAH LE 20 EUR.

 

 

Foto: AP Pictures

Več iz te teme:

Komentarji: