Zakaj Merida?

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

ni podpisa
ni podpisa

Merida je blagovna znamka, ki je v Sloveniji malo manj znana, a spada v vrh blagovnih znamk na področju kolesarstva. Zato si zasluži ustrezen položaj tudi na našem trgu.

Družba Merida Industry Company je bila ustanovljena leta 1972, in sicer na Tajvanu, danes pa je globalni igralec na področju oblikovanja in proizvodnje koles; kar 2,2 milijona koles na leto izdelajo v 5 tovarnah.

MERIDA zadovoljuje zahtevne kolesarje v vseh segmentih; od modelov najvišjega cenovnega razreda za profesionalne uporabnike in tekmovalce vse do modelov za otroke ter v zadnjem času vse popularnejša električna kolesa.

Novosti letošnje sezone:

- nova SCULTURA – trenutno serijsko proizveden najlažji karbonski okvir za cestno kolo na svetu – in tudi precej tehničnih novosti v drugih segmentih koles

Cestno kolo MERIDA 5000 – zmagovalno v svojem razredu

Merida Scultura 5000 je v celoti izdelana iz karbona najvišje kakovosti, pri čemer je uporabljena tudi nanotehnologija, ki še bolj poudarja pravo togost in odpornost okvirja. Kolo je razvito na podlagi izkušenj in potreb kolesarske profesionalne ekipe Lampre Merida.

Je vsestransko uporabno, izjemno hitro in odzivno ter primerno za kolesarjenje na najvišji ravni, tako za dolge kot kratke ture.

Kolo je izredno lahko vodljivo in ima pravo razmerje med togostjo oziroma trdoto okvirja ter močjo, ki jo iztisnete iz njega pri veliki hitrosti.

Tehnologija Flex Stay v zadnjem delu kolesa zelo dobro absorbira udarce in vibracije ter tako omogoča izredno udobno vožnjo.

Merida 5000 je opremljena s celotno skupino Shimano Ultegra, kar je pravi izbor za zahtevne rekreativne kolesarje in tekmovalce.

To je PRAVO kolo za zmagovalce!

www.proshop.si, trgovina PROSHOP, Mašera Spasičeva 8, 1000 LJUBLJANA (za poslovno stavbo HYPO BANKE)

Več iz te teme:

Komentarji: