Predstavitvena informacija

Notranja zidna barva, ki čisti zrak? Prav ste prebrali

Letošnja novost, nagrajena z nazivom produkt leta 2019, SPEKTRA Active Air je visoko kakovostna in tehnološko napredna notranja zidna barva in je s svojo posebno funkcijo čiščenja zraka pomembna inovacija tako na področju razvoja kot tudi dosedanje ponudbe na slovenskem trgu na splošno.
Fotografija: Barva absorbira škodljiv formaldehid in ga pretvori v neškodljivo vodno paro. Foto: Helios
Odpri galerijo
Barva absorbira škodljiv formaldehid in ga pretvori v neškodljivo vodno paro. Foto: Helios


Barva bistveno pripomore k izboljšanju kakovosti bivanja v prostoru, saj razgrajuje za zdravje zelo škodljiv formaldehid v zraku. Zaradi svoje izjemne tehnologije čiščenja zraka je SPEKTRA Active Air še posebej primerna za beljenje zidov v otroških sobah, vrtcih, šolah, zdravstvenih ustanovah, domovih za ostarele in vseh drugih prostorih, v katerih se ljudje dlje časa zadržujejo.Imamo rešitev
Stene prebarvajte z inovativno notranjo barvo SPEKTRA Active Air, ki absorbira škodljiv formaldehid in ga pretvori v neškodljivo vodno paro. Barva je primerna za barvanje vseh notranjih zidnih površin v stanovanjskih in tudi javnih objektih.

Zaradi svoje izjemne tehnologije čiščenja zraka je barva še posebej primerna za beljenje zidov v otroških sobah, vrtcih, šolah, zdravstvenih ustanovah, domovih za ostarele in vseh drugih prostorih, v katerih se ljudje dlje časa zadržujejo.
Barva je do zdravja, okolja in otrok prijazna, poleg bele pa je na voljo tudi v številnih pastelnih odtenkih.SPEKTRA Active Air ima veliko prednosti. Foto: Helios
SPEKTRA Active Air ima veliko prednosti. Foto: Helios


Več informacij o izdelku najdete na www.helios-deco.com.