Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Predstavitvena informacija

Po idejo na deloindom.si

Ne veste, kako se lotiti čiščenja pečice, kdaj je najprimernejši čas za zamenjavo oken ali katere so najpogostejše napake, ki jih storijo novi lastniki nepremičnine?
Po idejo na portal <strong><a href="http://www.deloindom.si/" target="_blank">deloindom.si</a>!</strong>
Po idejo na portal <strong><a href="http://www.deloindom.si/" target="_blank">deloindom.si</a>!</strong>
10. 4. 2018 | 13:01
12. 4. 2018 | 15:29
2:12
Vrsto zanimivih idej in nasvetov najdete na naši spletni strani deloindom.si, kjer dnevno objavljamo zanimive svetovalne vsebine, videoposnetke in fotogalerije, nasvete strokovnjakov, ki odgovarjajo na vaša vprašanja ter pisma bralcev.
 
Z lansko vizualno prenovo na spletni strani deloindom.si najdete kar nekaj novih rubrik, med katerimi velja omeniti kolumne in interaktiven setveni koledar. Jerneja Jošar v svojih kolumnah vsak teden z vami deli osebni odnos do vrtnarjenja in rastlin, kot jih doživlja na svojem ekovrtičku, pa tudi na tradiciji in stroki utemeljena spoznanja. Vsem tistim ljubiteljskim vrtičkarjem, ki prisegate na setveni koledar Marije Thun, pa so po novem podatki o primernem času za delo z rastlinami na voljo za vsak dan posebej. Interaktivni setveni koledar spremljata splošna in agrometeorološka vremenska napoved prav za tisto območje Slovenije, kjer imate vrt. V tabelarnem pregledu po vrtninah lahko s klikom izberete pot do napotkov za oskrbo, čas opravil, dobre in slabe sosede za želeno vrtnino izmed 36 na seznamu. Vsak mesec sproti pa povzamemo še najpomembnejša aktualna vrtna opravila za tekoči mesec.

Po idejo na portal <strong><a href=deloindom.si!" img_id="1074982"/>
Po idejo na portal deloindom.si!

 
Zaživela pa je tudi naša nova spletna rubrika Zgodbe bralcev, v kateri imate glavno vlogo prav vi. V njej lahko z nami delite zgodbe z vašega vrta, iz domače delavnice, morda se želite pohvaliti s hišnimi ljubljenčki ali nam pokazati svoje ideje za okrasitev doma … Objavljamo prve štiri zgodbe, dve od njih sta vrtičkarsko obarvani, drugi dve pa praznično.
 
VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine