Predstavitvena informacija

Slovensko podjetje, ki izboljšuje življenja 300.000 Slovencem in Slovenkam

Čeprav jih ne obravnavamo kot druge zdravstvene težave, so težave z vidom še vedno ena najbolj perečih tematik v zdravstvu.
Fotografija: Oči so še pomembnejše od drugih čutil. Foto: Getty Images
Odpri galerijo
Oči so še pomembnejše od drugih čutil. Foto: Getty Images


Po podatkih svetovne zdravstvene organizacije naj bi manjša produktivnost, ki je posledica najrazličnejših problemov z vidom, svetovno ekonomijo na letni ravni prikrajšala za 200 milijard ameriških dolarjev. Stroka obenem zatrjuje, da ljudje s pomočjo vida iz okolice dobimo kar 83 odstotkov podatkov, ki jih potrebujemo za vsakdanje življenje. Zato lahko brez kakršnihkoli zadržkov trdimo, da so oči še pomembnejše kot druga čutila. 

Spletna trgovina Moje-lece.si, Robin Hood optične industrije v Sloveniji
V Sloveniji smo se skozi desetletja navadili na visoke cene dioptrijskih očal in kontaktnih leč. Za dioptrijska očala smo bili pripravljeni plačati več sto evrov, za mesečno zalogo kontaktnih leč pa več kot 50 evrov, čeprav je v mnogih državah po Evropi za enake storitve treba odšteti nekajkrat manj. 

Leta 2012 se je odprla spletna trgovina Moje leče. Foto: Moje leče
Leta 2012 se je odprla spletna trgovina Moje leče. Foto: Moje leče


Stanje se je začelo spreminjati leta 2012, ko je s svojim delom začela spletna trgovina Moje-lece.si. V šestih letih so povprečno ceno kontaktnih leč znižali s 50 na 20 evrov in tako uspeli približati kontaktne leče vsem posameznikom, ki si v preteklosti tega morda niso mogli privoščiti. Podobne načrte imajo na področju dioptrijskih očal.

Vrhunska kakovost po dostopni ceni
Poleg največje in najbolj ugodne ponudbe kontaktnih leč in sončnih očal so ob koncu leta 2018 v spletno trgovino Moje-lece.si v ponudbo dodali še dioptrijska očala. Izbirate lahko med okvirji vseh vrhunskih znamk, ki vam bodo poleg dobrega vida zagotovili tudi udobje skozi ves dan.

Obenem vam ponujajo tudi visokokakovostne očalne leče, ki vsebujejo pet nanosov, in sicer: antirefleks, trdi sloj proti poškodbam, nanos za lažje čiščenje, hidrofobni sloj, ki preprečuje zadrževanje kapljic na lečah, in UV-filter. 

Vsi nanosi so ŽE vključeni v ceno in jih ni treba doplačevati, kot to velja za večino drugih ponudnikov.

Znamka Crullé, ki spreminja trg dioptrijskih očal, je zdaj na voljo tudi v Sloveniji
Velika novost za slovenski trg dioptrijskih očal je težko pričakovana znamka dioptrijskih očal Crullé. Očala znamke Crullé so na voljo že za neverjetnih 34,90 evra. Cena vključuje ne le okvir, pač pa tudi izdelavo in etui. 

Očala Crullé so v nekaterih pogledih boljša od očal višjega cenovnega razreda. Foto: Moje leče
Očala Crullé so v nekaterih pogledih boljša od očal višjega cenovnega razreda. Foto: Moje leče


Dioptrijska in sončna očala znamke Crullé so v Sloveniji na voljo le v spletni trgovini Moje-lece.si. Očala Crullé so po kakovosti povsem primerljiva in v nekaterih ozirih celo boljša od očal višjega cenovnega razreda, kar dokazujejo tudi mnenja številnih zadovoljnih uporabnikov. 

Razlika je le v tem, da so v spletni trgovini Moje-lece.si v ospredju potrebe uporabnikov njihovih izdelkov, in ne dobiček, kot je praksa v modernem svetu. 

»Želimo, da se ljudje ne sprašujejo, zakaj so očala v naši spletni trgovini tako poceni, vprašajo naj se, zakaj so drugod tako draga,« pravi direktor spletne trgovine Moje-lece.si, Miha Dolinšek.

Celotno ponudbo dioptrijskih očal Crullé najdete tukaj.

Več kot 300.000 Slovencev in Slovenk redno uporablja kontaktne leče ali dioptrijska očala in ta številka raste iz meseca v mesec. Odslej so izjemno kakovostna in cenovno ugodna očala Crullé na voljo tudi pri nas, in sicer v spletni trgovini Moje-lece.si.