Predstavitvena informacija

Vzmetnica že, ampak kaj je pod njo?

Ker je naša drža čez dan velikokrat nenaravna in prisiljena (sedeči položaj v avtu, sključena drža za pisalno mizo ali delovnim strojem …), je pomembno, da se hrbtenica vsaj ponoči pravilno uleže in zravna.
 
Fotografija: FOTO: Ideo.si
Odpri galerijo
FOTO: Ideo.si

Spanje je pol zdravja, pravijo.
Nismo stroji, ki bi se lahko po želji izključili in vključili, kadar je treba, zato je spanec nujen vsakodnevni proces, ki nam omogoča brezhibno delovanje. Ki nam tako rekoč napolni baterije.
Približno tretjino svojega življenja preležimo v postelji, zato poskrbimo, da bo to čas, ko si resnično naberemo moči za naslednji dan. Bodimo zahtevni in se ne zadovoljimo s kakršnim koli ležiščem. Zagotovo se strinjate, da ni hujšega, kot če se zbudite dobesedno polomljeni, z bolečinami po vsem telesu in še bolj utrujeni, kot ste bili, ko ste zvečer legli k počitku.
 
Kateri pa je vaš najljubši položaj?
Ljudje med spanjem zavzemamo različne položaje, nekateri najraje zasmrčijo kar na hrbtu, drugim je najudobneje ležanje na trebuhu, spet tretji se zvrnejo na bok.
Seveda to ne pomeni, da morate za vsakega od teh položajev kupiti posebno posteljo, zagotovo pa veste, da mora obstajati možnost, da se ležišče prilagodi vašemu najljubšemu položaju in vam tako pomaga uživati v dobrem in krepčilnem spancu.

FOTO: Ideo.si
FOTO: Ideo.si


Naj vas objameta spanec in Durosoft Flex
Posteljni pod z dvojnimi lamelami Durosoft vam omogoča prav to. Durosoft je eden od izdelkov iz visokokakovostnega lesa in drugih skrbno izbranih materialov za zdravo in udobno spanje slovenskega podjetja Moba, d. o. o., ki se odlično prilagaja vašemu telesu (in ne obratno). Tako lahko rečete, da vas ne bo objel samo spanec, ampak tudi postelja.
Posebnost tega posteljnega poda so patentirane dvojne lamele. Zgornji sloj sestavljajo mehke letvice, zato je elastičen in omogoča globok ugrez za ramena pri ležanju na boku, spodnji pa je zaradi trših letvic kompaktnejši in zagotavlja oporo v predelu medenice in hrbta.

Inovativni tudi v postelji
Podlaga z dvojnimi lamelami se prilagaja tudi spremembam položaja telesa med spanjem in tako preprečuje motnje spanca, med tem ko se nezavedno skušamo čim udobneje namestiti.
Inovativna dvolamelna zasnova pa ne pomeni samo udobnejšega spanca, ampak precej uspešno preprečuje obrabo materialov. V časih hiperpotrošništva je daljša življenjska doba izdelka postala neprecenljiva vrednota.
S posteljnim podom z dvojnimi lamelami Durosoft si zagotovite udoben in brezskrben spanec ter se zbudite kot prerojeni — naročite ga lahko na www.ideo.si, preverite pa tudi preostalo, dobesedno sanjsko ponudbo posteljnih podov Moba.

FOTO: Ideo.si
FOTO: Ideo.si