50 let Melanije Trump: Abraham v karanteni

Najbolj prepoznavni Slovenki pripisujejo neomajno lepoto, ki se skriva v njenih slovanskih genih, dosledni skrbi za videz in kakopak tudi pomoči estetskih kirurgov. Bolj kot s politično in retorično spretnostjo je ob kontroverznem možu Donaldu Trumpu zablestela z modrimi mačjimi očmi ter izostrenim občutkom za modo. Zagotovo najprivlačnejša žena v zgodovini ameriških predsednikov to nedeljo praznuje okroglih 50 let.
Fotografija: Srečanje z abrahamom bo kljub karanteni precej razkošno, saj jo bo mož tokrat bogato obdaril.
Odpri galerijo
Srečanje z abrahamom bo kljub karanteni precej razkošno, saj jo bo mož tokrat bogato obdaril.

Svetovni mediji Melanii Trump očitajo pomanjkanje karizme in komunikacijskih veščin, pa vendarle ne morejo zanikati njenega nesporno privlačnega videza. Z njim ni pritegnila le pozornosti milijonarja Donalda Trumpa, ampak tudi svetovne javnosti. Tisti, ki so pričakovali, da bo igrala vidnejšo vlogo v predsedniški sagi, so se sicer ušteli, saj se pojavlja le na najnujnejših prireditvah, in temu primerno se poročanje o prvi dami ZDA vrti pretežno okoli njenih oblek, pričeske in kože.
S tole fotografijo ji je Bela hiša lani na twitterju precej nerodno čestitala za 49. rojstni dan.
S tole fotografijo ji je Bela hiša lani na twitterju precej nerodno čestitala za 49. rojstni dan.

Ta je za žensko, ki se v teh dneh srečuje z abrahamom, še posebno gladka in sijoča, če gre verjeti njenim besedam, je takšna predvsem zaradi zdrave prehrane, športa in zadostnega počitka. S to modrostjo jo je obogatila njena mati, ko ji je dejala, da si mora vzeti čas za sprostitev. »Če si aktiven in skrbiš za druge, je blagodejno za um in telo, da si skrben tudi do sebe in si privoščiš čas za regeneracijo,« je povedala v enem od redkih intervjujev.

Njene predhodnice smo si sicer zapomnili po družbeno pomembnih pobudah, humanitarnih akcijah, močnih, samozavestnih in prodornih nagovorih, Melania pa je zaslovela s svojimi izjemnimi kreacijami, vrtoglavimi petami in občasno muhastem vedenju, ko je možu vpričo medijev dala vedeti, da se mu ne misli podrejati. Kritiki neotesanega Trumpa so se namreč nadejali, da bo lepa Slovenka blagodejno vplivala na njegove izpade in z učinkom baldrijana mirila izbruhe obračunov z vsakim, ki ima nasprotna stališča.
Melania je nedvomno najlepša prva dama ZDA in leta ji dobro denejo.
Melania je nedvomno najlepša prva dama ZDA in leta ji dobro denejo.

Da je situacija še bolj bizarna, pa se je žena deklarirano največjega brutalneža med svetovnimi voditelji na družabnih omrežjih domislila akcije, s katero bi se borila proti nasilju na spletu, čeprav si deli posteljo z nekom, ki na spletu vsak dan ponižuje, zaničuje in žali vsepovprek.

Vitamini in čokolada

Ni naključje, da je Melania v Beli hiši uredila prav poseben prostor, namenjen lepotičenju, s popolno osvetlitvijo. Tam se druži s svojimi stilisti, frizerji in maskerji. Nicole Bryl je medijem zaupal, da za njen popolni videz potrebuje 75 minut neprekinjene pozornosti. Da bi fasada zdržala ves dan, si je pač treba vzeti malce več časa, je utemeljil dolžino ličenja. Sicer pa je eden od njenih nepogrešljivih negovalnih ritualov, nanašanje krem z vitamini A, C in E, ključ do mladostne in žareče kože.

Pri tem ne smemo pozabiti tudi na njeno obsedenost s sadjem in zelenjavo, kajti le vsake toliko se pregreši s koščkom čokolade ter dietno različico priljubljene pijače z mehurčki. Nekateri mediji trdijo, da je prva dama zelo pozorno skrbi tudi za preostale dele svojega telesa. Za čim boljši tonus nog naj bi doma hodila s posebnimi utežmi, pripetimi na gležnje, kar smo videli že pri številnih zvezdnicah. Mišice redno krepi s pilatesom in igranjem tenisa, zaradi katerega je v zadnjih tednih marsikomu stopila na žulj.


Pohvalila se je namreč, da na posestvu Bele hiše postavlja teniški paviljon, s tem pa po mnenju javnosti nehote sporoča, kaj so njene prioritete v teh težkih časih pandemije in gospodarske krize. Vendar je Trumpova vajena kritik in posmeha na svoj račun. Zaradi svojega naglasa in intimnega razmerja s kontroverznim poslovnežem je redna tema stand up komikov, lani, na svoj 49. rojstni dan, pa je postala tarča zabavnih fotomontaž. Tako ji je predsednikov kabinet čestital za osebni praznik s fotografijo, na kateri povsem sama sedi na kavču, okoli katerega se gnetejo fotografi, a je nihče ne gleda. Kreativni umi so tekmovali, kdo bo zraven nje posadil najbolj bizarno osebo, in nastalo je malo morje verižnih oziroma viralnih vsebin.

Z rojstnodnevnimi čestitkami očitno nima sreče, saj se je tudi mož pred leti pohvalil, da ji je kupil preskromni paket, zato ji srčno želimo, da se ji bo ob okroglem jubileju, ob polovici stoletja, le oddolžil. Petdeseto svečko bo upihnila v karanteni, obdana le z najbližjimi, ki se bodo na vso moč trudili, da bi ji pričarali nepozabno slavje, in jo zasuli z dragimi darili.
 

Komentarji: