Z univerze v Las Vegasu poročajo o več ustreljenih

Lasvegaška policija je sporočila, da so ranjene najmanj tri osebe, osumljeni je mrtev.
Fotografija: Mediji poročajo, da je bilo v streljanju ranjenih več ljudi, ki so jih prepeljali v tamkajšnjo bolnišnico. FOTO: Ronda Churchill/AFP
Odpri galerijo
Mediji poročajo, da je bilo v streljanju ranjenih več ljudi, ki so jih prepeljali v tamkajšnjo bolnišnico. FOTO: Ronda Churchill/AFP

V kampusu univerze v Nevadi v Las Vegasu je, kot poroča CNN, prišlo do streljanja. Po navedbah policije iz Las Vegasa »se zdi, da je žrtev več«. Ljudi so opozorili, naj se območja ogibajo, prav tako je svoje študente in osebje vodstvo univerze pozvalo, naj se umaknejo na varno.

Informacijo o streljanju je potrdila tudi tiskovna predstavnica Bele hiše Karine Jean-Pierre.

S policijske uprave v Las Vegasu so sicer kmalu po streljanju sporočili, da so osumljenca že odkrili oziroma da je mrtev.

Policija podrobnosti incidenta še ni predstavila. CNN, ki se sklicuje na dosedanje podatke policije, poroča, da so bili v streljanju ranjeni najmanj trije ljudje, ki so jih prepeljali v tamkajšnjo bolnišnico. 

Kot poroča STA, je nocoj do streljanja prišlo tudi v središču Bruslja, kjer so bili ranjeni štirje ljudje. Kot je sporočila policija, zaenkrat ni znakov, da bi šlo za teroristično dejanje, poroča francoska tiskovna agencija AFP. Po navedbah policije je eden od ranjenih v kritičnem stanju. 

Komentarji: