Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Novice

Rusija 2018 – posebna priloga Dela in Slovenskih novic

Vse o prihajajočem SP v nogometu si lahko preberete v četrtek, 7. junija.
Rusija 2018, posebna priloga FOTO: Delo
Rusija 2018, posebna priloga FOTO: Delo
M.K.
4. 6. 2018 | 15:36
13. 6. 2018 | 10:45
2:09
Vse poti vodijo v Rusijo. To bo veljalo vsaj do 15. julija, ko bo v Moskvi padla odločitev o novem nogometnem svetovnem prvaku. Med 32 reprezentancami, ki se bodo potegovale za najbolj čislano lovoriko na Zemlji, žal ne bo Slovenije, a za mesec dni se bo brez dvoma čas ustavil tudi pri nas. To bodo dnevi, ko se bo več kot o sestavljanju nove vlade,

Donaldu Trumpu in Vladimirju Putinu govorilo o Messiju, Ronaldu, Neymarju, Salahu in drugih velikih asih, ki bodo v milijardnem nogometnem plesu navduševali množice po vsem svetu. Posebej pod drobnogledom bosta kajpak Messi in Ronaldo, ki sta globoko zaznamovala poldrugo nogometno desetletje, a je pred njima zadnja priložnost, da svoji izjemni karieri okronata z naslovom svetovnega prvaka.

Bralci Dela in Slovenskih novic boste športni dogodek leta pričakali dobro informirani, saj smo za vas na 64 straneh pripravili posebno prilogo, ki bo časopisom priložena v četrtek, 7. junija. V njej boste izvedeli, kdo je po oceni Matjaža Keka prvi favorit mundiala in za koga bo navijal zadnji selektor, ki je Slovenijo popeljal na SP.

Predstavili vam bodo tudi sistem sodniške videoanalize, ki bo prestal ognjeni krst na tej tekmovalni ravni, in se ozrli na največje škandale v nogometni zgodovini, ki bi jih lahko preprečili z uporabo tehnologije. Ob tem ostaja vprašanje: Bi Maradona prinesel naokoli tudi videosodnika?

Seveda vas v prilogi čakata spored tekmovanja ter predstavitev prizorišč in predtekmovalnih skupin in ključnih igralcev v vsaki. Lahko boste prebrali tudi, kakšne vezi so se v zadnjem stoletju stkale med Slovenci in Rusi, kaj najbolj ljubijo nogometni zvezdniki in za koga bodo od 14. junija do 15. julija pesti stiskali slovenski športniki.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine