McGregor sporočil, da se poslavlja od MMA

Irski zvezdnik borilnih športov Conor McGregor je prek twitterja sporočil, da se poslavlja od mešanih borilnih veščin.
Fotografija: Connor McGregor ima dovolj borilnih športov. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Connor McGregor ima dovolj borilnih športov. FOTO: Reuters

Irec je bil vse od dvoboja s Floydom Mayweatherjem v središču pozornosti le še zaradi incidentov, v katere se je zapletal, nazadnje je enemu od gostov pred hotelom na Floridi razbil telefon, ker je ta hotel posneti precej vinjenega Irca, kako zapušča hotel. Pred tem je v boju, ki bi moral McGregorju povrniti slavo, z Ircem gladko pometel še Habib Nurmagomedov

Kljub temu govoric o športni upokojitvi ni bilo, danes pa je na twitterju zapisal, da ima dovolj aktivnega športa in da se v MMA (Mixed Martial Arts, mešane borilne veščine) ne bo več boril. McGregor je bil eden tistih zvezdnikov, ki so precej pripomogli k razvoju tega športa, da je v tem času postal eden najbolj donosnih na svetu.



McGregorjeva novica o upokojitvi je prišla v javnost le nekaj ur zatem, ko je predsednik zveze UFC Dana White za javnost sporočil, da se McGregor julija še ne bo vrnil v šport, ker je v sporu z zvezo, saj je ta izbrala drugega borca kot številko 1.

Ni še znano, kaj bo zdaj 30-letni McGregor počel v prihodnje, prav tako ni jasno, ali je njegova odločitev za športni pokoj dokončna. 

Komentarji: