Od 17. ure v vrste in v boj za vstopnice

Na voljo je še 2500 vstopnic za polfinalni dvoboj evropskega prvenstva v odbojki proti Poljski.
Fotografija: Slovenskim navijačem imajo voljo še dobrih 2500 vstopnic za polfinalni dvoboj s Poljsko. FOTO: Uroš Hočevar/Delo
Odpri galerijo
Slovenskim navijačem imajo voljo še dobrih 2500 vstopnic za polfinalni dvoboj s Poljsko. FOTO: Uroš Hočevar/Delo

Za vse odbojkarske navdušence, ki so si po izjemni zmagi Slovencev nad Rusi želeli v Stožicah ogledati še polfinalni dvoboj proti Poljski, upanje še tli. Potem ko takoj po zadnji točki Mitje Gasparinija, ki je Slovenijo popeljala v njen drugi polfinale v zgodovini celinskega prvenstva, ni bilo več mogoče kupiti vstopnice za polfinalno tekmo preko spletenega ponudnika, so mnogi navijači že obupali nad tem, da bi lahko videli še en vrhunski športni spektakel. Toda danes popoldan so prireditelji ljubljanskega turnirja in Evropska odbojkarska zveza razveselili najbolj zagrete privržence. Na voljo je namreč še nekaj več kot 2500 vstopnic.

Kako se navijači lahko dokopljejo najdragocenejšega koščka papirja? Vstopnice bo mogoče kupiti (največ štiri hkrati) izključno na vseh prodajnih mestih Petrola po Sloveniji in sicer od jutri (sreda, 25. t. m.) od 17. ure dalje. V prodaji bodo vstopnice za zeleni in rdeči ring dvorane.

Prireditelji ljubljanskega dela EP pa so razkrili podatke o obisku tekem v dvorani Stožice. Do četrtfinalnega dvoboja med  Slovenijo in Rusijo je tekme v živo videlo 54.000 obiskovalcev, veliko slovensko zmago proti branilcem naslova v razprodani dvorani pa še 11.225. Skupni seštevek obiskovalcev na vseh tekmah (15 v predtekmovanju, dve v osmini finala, dve četrtfinalni in ena polfinalna) bo približno 76.500.

Preberite še:

Komentarji: