Predstavitvena informacija

Predstavljamo vam tri nove olimpijske discipline!

Športna loterija je združila moči z Olimpijskim komitejem Slovenije in z družbeno odgovornim motivom v ozadju predstavila tri nove olimpijske discipline.
Fotografija: Olimpijska srečka je skupni projekt Olimpijskega komiteja Slovenije in Športne loterije. FOTO: Športna loterija
Odpri galerijo
Olimpijska srečka je skupni projekt Olimpijskega komiteja Slovenije in Športne loterije. FOTO: Športna loterija

Slovenski olimpijci so se pred odhodom na poletne olimpijske igre v Tokio, ki se začnejo 23. julija, morali dokazati še v šaljivih disciplinah:
  • hitrostno praskanje Olimpijske srečke,
  • metanje Olimpijske srečke v daljino,
  • sestavljanje piramide iz Olimpijske srečke.


Olimpijska srečka je skupni projekt Olimpijskega komiteja Slovenije in Športne loterije - nostalgija nas popelje vse od avstralskega Sydneyja do kitajskega Pekinga, ko je Športna loterija kar 20 navijačev peljala na ogled poletnih olimpijskih iger na Kitajsko, kjer so bili priča petim slovenskim kolajnam.

Na novi olimpijski srečki nam Foksi, uradna maskota Olimpijskega komiteja Slovenije, predstavi športne panoge, v katerih bodo nastopali slovenski športniki v Tokiu, posebej izrazit pa je tokrat družbeno odgovorni pridih srečke. Z nakupom olimpijske srečke namreč prispevate za športne štipendije bodočih olimpijcev. Olimpijska srečka je del družbeno odgovornega projekta Športne loterije pod okriljem slogana Stavi na dobro, ki podpira dobre in uspešne športne zgodbe ter trajnostne in inovativne načine za razvoj slovenskega športa.

FOTO: Športna loterija
FOTO: Športna loterija



 

Naročnik oglasne vsebine je Športna loterija