Roscoe je snedel vegansko torto

Lewis Hamilton je iz Austina pohitel domov, da je organiziral rojstnodnevno zabavo svojega psa. Njegov najboljši prijatelj.
Fotografija: Foto
Odpri galerijo
Foto

Lewis Hamilton ni imel časa za obžalovanje drugega mesta na VN ZDA, kjer se je povečal njegov zaostanek za Maxom Verstappnom. Mudilo se mu je domov, saj je njegov najboljši prijatelj, angleški buldog Roscoe, praznoval deveti rojstni dan.

Svetovni prvak v formuli 1 je dan po dirki na instagramu, kjer ima njegov hišni ljubljenček kar 414.000 sledilcev, objavil fotografije z zabave, na katerih se Roscoe oblizuje za posebej zanj narejeno drago torto. Bila je veganska v obliki kosti z napisom Roscoe. Za mizo so bili tudi njegovi štirinožni prijatelji s pisanimi klobučki.

Hamilton (36) se je na enem od objavljenih videov pretvarjal, da je pes in zapisal: »Danes je moj rojstni dan.« Dodal je, da se je imel super, dokler se prijatelji niso lotili njegove torte. Eden od sledilcev je zapisal, da je imel pes letos boljši rojstni dan kot on.

Prejšnji mesec je voznik Mercedesa priznal, da je Roscoe njegov najboljši prijatelj. »Lahko se mu zaupam in vsak dan me osrečuje. Kadar grem na trening, je žalosten, ko se vrnem domov, je super srečen.«

Lani je bil Hamilton deležen kritik, ker se je pes zaradi rastlinske diete spet začel obnašati kot mladiček. Dirkač je spremenil pasjo prehrano, potem ko je lani njegov drugi buldog Coco pri šestih letih umrl zaradi srčnega zastoja.

Preberite še:

Komentarji: