Petrol Olimpija ostaja v ligi prvakov

Košarkarski klub Petrol Olimpija potrdill podaljšanje sodelovanja z Martićem in igranje v ligi prvakov. 
Fotografija: Petrol Olimpija tudi v prihodnji sezoni, pod okriljem Mrtića, v ligi prvakov. Foto Mavric Pivk/Delo
Odpri galerijo
Petrol Olimpija tudi v prihodnji sezoni, pod okriljem Mrtića, v ligi prvakov. Foto Mavric Pivk/Delo

Ljubljana – Košarkarski klub Petrol Olimpija bo tudi v prihodnji sezoni sodelovali s trenerjem Zoranom Martićem ter igral v ligi prvakov.
Zmaji, ki so tudi uradno potrdili, da Zoran Martić ostaja glavni trener Petrol Olimpije, bodo tako  v sezoni 2018/19 gostili vsaj sedem mednarodnih dvobojev. Košarkarji Petrol Olimpije so namreč med 26-timi ekipami, ki so neposredno uvrščene  v skupinski del tekmovanja.  
 

Martić ostaja glavni trener


Glavni trener zeleno-belih tudi v prihodnje ostaja Zoran Martić, ki je dejal:  »Počaščen sem, da mi je upravni odbor kluba ponudil novo priložnost za dokazovanje, hkrati je zame to tudi veliko priznanje, saj so tudi ljudje, ki vodijo Petrol Olimpijo, pred kratkim zaključeno sezono ocenili za uspešno. Nova sezona s seboj seveda prinaša nove izzive, s svojimi sodelavci pa se bom maksimalno potrudil, da bomo izpolnili zastavljene cilje.«
Po besedah Romana Lisaca, športnega direktorja Petrola Olimpije, je Martić, za mesto trenerja, dobil soglasno podporo upravnega odbora.  Martić je podpisal enoletno pogodbo z možnostjo podaljšanja.
 

Komentarji: