Bridki branilec bi raje videl Ronaldov odhod že prej

Giorgio Chiellini je menil, da je Portugalec potreboval nov izziv in moštvo, ki bo igralo zanj.
Fotografija: Giorgio Chiellini (desno) je prepričan, da je Cristiano Ronaldo v Manchester Unitedu našel ustrezen klub za njegove ambicije. FOTO: Pierre-philippe Marcou/AFP
Odpri galerijo
Giorgio Chiellini (desno) je prepričan, da je Cristiano Ronaldo v Manchester Unitedu našel ustrezen klub za njegove ambicije. FOTO: Pierre-philippe Marcou/AFP

Evropski nogometni prvak Giorgio Chiellini je odkrito govoril o tem, kaj si misli o prestopu Cristiana Ronalda od Juventusa k Manchester Unitedu, kjer se je takoj prelevil v vodjo sicer zelo nadarjenega moštva z Old Trafforda.

»Dosegli smo točko v odnosu, ko je Cristiano potreboval nov izziv in novo moštvo, ki bi lahko igralo zanj. Ko je našel tak klub, zanj ni bilo več neznank," je v pogovoru za spletno televizijo DAZN svoje mnenje izrazil Chiellini.

»Za Juventus, ki je v obdobju pomlajevanja, bi bilo bolje, če bi odšel že prej. Ceno smo plačali z manjšim številom točk. Če bi ostal, bi pomenil dodano vrednost in bi jo z veseljem izkoristili, ampak on je bolj kot o prihodnosti razmišljal o sedanjosti,« je še povedal nepopustljivi in bridki 37-letni branilec, ki še ne razmišlja o upokojitvi, čeprav je leto dni starejši od Ronalda.

Cristiano Ronaldo že dirigira rdečim vragom. FOTO: Phil Noble/Reuters
Cristiano Ronaldo že dirigira rdečim vragom. FOTO: Phil Noble/Reuters

Preberite še:

Komentarji: