Cristiano Ronaldo jo je ucvrl iz karantene

Portugalec je tako kot še nekateri igralci brez dovoljenja zapustil Juventusov hotel in se priključil reprezentančnemu zboru.
Fotografija: Cristiano Ronaldo je udarni zvezdnik tako Juventusa kot tudi portugalske reprezentance. FOTO: Massimo Pinca/Reuters
Odpri galerijo
Cristiano Ronaldo je udarni zvezdnik tako Juventusa kot tudi portugalske reprezentance. FOTO: Massimo Pinca/Reuters

Portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo in nekateri drugi reprezentanti italijanskega prvaka Juventusa so se znašli v težavah. Zdravstvena oblast regije Piemont je namreč napovedala, da bo obvestila pristojni organ oziroma tožilca, ker so nogometaši zapustili karanteno, v kateri bi zaradi dveh okužb v klubu morali ostati še nekaj časa.

Ronaldo, Paulo Dybala, Juan Cuadrado, Danilo in Rodrigo Bentancur so po poročanju italijanskih medijev brez dovoljenja – in brez da bi počakali rezultate zadnjega testiranja – zapustili hotel ter odšli k reprezentančnim kolegom, s katerim jih čakajo v teh dneh tekme.

Številni drugi reprezentanti, Francoz Adrien Rabiot, Italijana Giorgio Chiellini in Leonardo Bonucci, Valižan Aaron Ramsey in Poljak Wojciech Szczesny, so ostali v hotelu in čakajo na dovoljenje. Če bodo njihovi testi negativni, se bodo lahko naknadno pridružili ekipam.

Preberite še:

Komentarji: