Gerrard ne bo vodil vsaj dveh tekem Aston Ville

Trener Aston Ville Steven Gerrard ne bo vodil vsaj dveh naslednjih tekem svojega moštva v premier league.
Fotografija: Aston Villa se pod taktirko Stevena Gerrarda (na fotografiji) dviguje po lestvici, a zdaj se bodo morali nogometaši birminghamskega velikana znajti brez legendarnega Liverpoolčana. FOTO: Andrew Couldridge/Reuters
Odpri galerijo
Aston Villa se pod taktirko Stevena Gerrarda (na fotografiji) dviguje po lestvici, a zdaj se bodo morali nogometaši birminghamskega velikana znajti brez legendarnega Liverpoolčana. FOTO: Andrew Couldridge/Reuters

Aston Villa bo na nedeljskem obračunu s Chelseajem zaradi potrjene okužbe z novim koronavirusom nastopila brez trenerja Stevena Gerrarda, ki bo manjkal tudi v torek proti Leeds Unitedu, so sporočili iz vrst birminghamskega prvoligaša.

Aston Villa, ki ima trenutno na voljo le 14 igralcev, je zaradi okužb v klubu preložila tekmo 18. decembra proti Burnleyju, vprašanje pa je, ali bo v torek sploh odigrala dvoboj z Leedsom, saj se z okužbami borijo tudi pri tekmecu, ki je moral odpovedati nedeljsko gostovanje pri Liverpoolu.

Tekma v Liverpoolu je ena od treh tekem 18. kola, ki so jo morali prestaviti. Drugi dve sta Burnley – Everton in Woverhampton – Watford.

Preberite še:

Komentarji: