Guardiola na poti v Torino?

Informacijo o selitvi španskega strokovnjaka iz Cityja v Juventus je sporočil isti novinar kot lanski Ronaldov prestop.
Fotografija: Se Pep Guardiola seli v serie A? FOTO: Dylan Martinez/Reuters
Odpri galerijo
Se Pep Guardiola seli v serie A? FOTO: Dylan Martinez/Reuters

Torino – Španski nogometni trener Pep Guardiola naj bi pri italijanskem prvaku in z naskokom vodilnem kolektivu v serie A Juventusu na vročem stolčku zamenjal Massimiliana Allegrija. To je od dobro obveščenih virov izvedel in objavil novinar »Il Giornaleja« Luigi Guelpa, ki je lani prvi svetu sporočil tudi o selitvi Cristiana Ronalda iz Madrida v Torino.


Pod pogodbo še do leta 2021


Po njegovem se je Guardiola z vodilnimi možmi »stare dame« ustno dogovoril za štiriletno sodelovanje, kar mu je potrdil isti človek kot že lani Ronaldov prestop. Trofejni 48-letni španski strokovnjak sicer od začetka sezone 2016/17 uspešno vodi angleškega velikana Manchester City, s katerim je sicer pod pogodbo še do leta 2021.


City vodilni v premier league


Cityju sicer v angleški »premier league« kaže odlično, saj je v vrhunskem rezultatskem ritmu, vpisal je namreč že pet zaporednih zmag in je od minulega konca tedna vodilni z le točko naskoka pred Liverpoolom. Tudi njegovi obeti v ligi prvakov so ugodni, saj je v osmini finala že na prvi tekmi na gostovanju s 3:2 odpravil zasedbo Schalkeja.

Preberite še:

Komentarji: