Ibrahimović in AC Milan sklenila sodelovanje za sedem milijonov evrov

Ibrakadabra bo za rdeče-črne še naprej nogometno čaral.
Fotografija: Zlatan Ibrahimović bo še naprej igralsko poživljal v zadnjih letih anemični AC MIlan. FOTO: Daniele Mascolo/Reuters
Odpri galerijo
Zlatan Ibrahimović bo še naprej igralsko poživljal v zadnjih letih anemični AC MIlan. FOTO: Daniele Mascolo/Reuters

Po pisanju italijanskih medijev je razvpiti švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović uskladil zadnje podrobnosti pred enoletnim podaljšanjem pogodbe z AC Milanom. Zasedba iz lombardijske prestolnice bo 38-letnemu Švedu za novo enoletno pogodbo odštela sedem milijonov evrov. Ibrakadabra bo v novi sezoni namesto dosedanje številke 21 imel številko 11.

»Kot sem že pred časom dejal, se šele ogrevam,« je na družabnem omrežju objavil Ibrahimović in pripel še svojo fotografijo med sproščanjem s pripisom: »Zatišje pred nevihto.« Švedski nogometaš je v minuli sezoni za rossonere na 20 tekmah dosegel 11 golov.
 

Višje kot šesto mesto


Na Apeninskem polotoku je igral še za Juventus in Inter, v svoji dolgoletni karieri pa za Malmö, Ajax, Barcelono, PSG, Manchester United in Los Angeles Galaxy. Za švedsko izbrano vrsto je na 116 tekmah dosegel 62 golov. AC Milan je v minuli sezoni zasedel šesto mesto, nova sezona v serie A se bo pričela 19. septembra.

Komentarji: