Neymar priznal, da včasih pretirava

Brazilski nogometni zvezdnik Neymar je v oglasu za britvice povedal, da včasih res pretirava, vendar za to krivi otroka v sebi
Fotografija: Neymar si žeki otroka v sebi ohraniti, vendar ne na igrišču. Foto: Andre Penner/Ap
Odpri galerijo
Neymar si žeki otroka v sebi ohraniti, vendar ne na igrišču. Foto: Andre Penner/Ap

Rio de Jeneiro -  Brazilski nogometaš Neymar se je v komercialnem videu odzval na kritike, ki jih je bil deležen na svetovnem prvenstvu v Rusiji. Mnogi so mu namreč očitali pretirane odzive, ko je nad njim storjen prekršek.
 

V meni je še vedno fant


»Lahko si mislite, da pretiravam in včasih res. Ampak na igrišču dejansko trpim,« je dejal brazilski zvezdnik in nadaljeval, da ni padel, temveč razpadel, kar boli bolj kot kakršen koli udarec v operiran gleženj. »Ko sem nesramen to ni zaradi tega, ker bi bil razvajen, le nisem se še naučil spopadati s frustracijami. V meni je namreč še vedno otrok, ki včasih razjezi vse okoli sebe, » je še dejal igralec nogometnega kluba Paris Saint-Germain ter se s tem odzval na kritike.
 

Ko vstanem, vstane Brazilija z menoj


Neymar je v videu še dejal, da ljudje lahko vanj mečejo kamenje, ali pa mu pomagajo vstati. Saj ko bo vstal on, bo Brazilija vstala z njim.

To sicer ni prvič, da je brazilski nogometaš omenil, zanj ne najbolj uspešno, SP v Rusiji. V nedavnem intervjuju s francosko tiskovno agencijo AFP je namreč dejal, da po hitrem izpadu Brazilije s SP ni želel ne videti žoge, ne igranja nogometa.
 

Komentarji: