On je slavna osebnost, ponosna sem nanj, a nima pojma o konjih

Sira Martinez Cullell, hči trenerja Paris St. Germaina ter uspešna športnica v konjskem športu, je pohvalila očetove nasvete.
Fotografija: Sira Martinez in Ferran Torres, napadalec Barcelone, sta se razšla letos pred poletjem. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Sira Martinez in Ferran Torres, napadalec Barcelone, sta se razšla letos pred poletjem. FOTO: Facebook

Nekdanjemu trenerju Barcelone, selektorju Španije in zdaj trenerju Paris St. Germaina Luisu Enriqueju najbrž ni prav nič nerodno, ko o njem in odnosu, ki ga ima s slavnim očetom, govori hči Sira Martinez Cullell

»On mi najbolje svetuje. Nima pojma o konjih, a kot športnik in trener daje dobre nasvete, ki se osredotočajo na mojo podobo kot športnice,« je povedala 23-letna uspešna športnica v preskakovanju ovir. O očetu, ki je po svetovnem prvenstvu v Katarju ostal brez selektorskega stolčka Španije, ima res lepe besede. Po smrti mlajše sestre Xane leta 2019 zaradi kostnega raka je njun odnos še trdnejši.

»Moj oče je znana osebnost, lahko sem samo ponosna, da sem njegova hči,« nekdanja srčna izbranka napadalca Barcelone in španske reprezentance Ferrana Torresa. Eden od najbolj slavnih španskih športnih parov se je pred poletjem razšel. »Želim se osredotočiti na športno kariero,« je takrat pojasnila razhod z nogometašem, ki je tudi zaradi nje prestopil iz Manchester Cityja v Barcelono.

Luis Enrique v tej sezoni vodi Paris St. Germain. FOTO: Damien Meyer/AFP
Luis Enrique v tej sezoni vodi Paris St. Germain. FOTO: Damien Meyer/AFP

Preberite še:

Komentarji: