Predstavitvena informacija

Kdo bo dvignil pokal? Bi stavili?

Ob koncu leta je športna evforija dosegla vrhunec. Ne samo na nogometnih zelenicah, tekmovalne poslastice se vrstijo druga za drugo. Imate svoje favorite?
Fotografija: Da bo navijanje še bolj naelektreno, lahko svojo srečo preizkusite tudi s pravimi stavami. FOTO: Depositphotos
Odpri galerijo
Da bo navijanje še bolj naelektreno, lahko svojo srečo preizkusite tudi s pravimi stavami. FOTO: Depositphotos

 

Najprej o nogometu: Argentina kot Olimpija?

Nogomet, najpomembnejša postranska stvar na svetu, zaradi svetovnega prvenstva v Katarju že nekaj tednov ogreva navijaškega duha. Ob zadnjih vzdihljajih prvenstva pa lahko že naredimo kratek povzetek: nogomet je spet dokazal, da nič ni zagotovo in so presenečanja vedno na dnevnem redu. Tako lahko velikani v trenutku postanejo največje razočaranje prvenstva, največji »outsiderji« pa najbolj navdušujoča reprezentanca.

Glavna stalnica vseh nogometnih prvenstev je vrtiljak čustev, od najbolj evforičnih do tistih, ki jih preplavljajo obup, žalost in razočaranje. Ne le pri tekmovalcih, ampak (in predvsem) tudi pri navijačih.

Toda kljub nekaterim presenetljivim predčasnim odhodom s prvenstva pa so vsi upi vendarle uprti v štiri nogometne velikane, ki se bodo potegovali za prva mesta na prvenstvu. Kdo bo na koncu slavil zmago?

Na spletni strani e-stave lahko tako stavite na svojo najljubšo reprezentanco ali ekipo v katerem koli športu. FOTO: Depositphotos
Na spletni strani e-stave lahko tako stavite na svojo najljubšo reprezentanco ali ekipo v katerem koli športu. FOTO: Depositphotos

Medtem ko bodo v Katarju še zadnji vrhunci prvenstva, pa bo na domačih tleh pred zimskim odmorom še zadnji krog v slovenski nogometni ligi. Čeprav je na vrhu lestvice zelo dobro zasidrana Olimpija, pa so na drugih mestih še vedno mogoča presenečenja.

Svet se vendarle ne vrti le okrog nogometa

December bo nedvomno v znamenju športa in napetih obračunov na različnih frontah in celinah. Ko se bo nogometna mrzlica polegla, bo nedvomno spet čas, da svoje navijaške pesti preusmerite na zimske športe, kjer se bodo nadaljevala tekmovanja v alpskih in nordijskih disciplinah z vrhuncem 29. 12., ko se bo začela znamenita novoletna turneja v skokih.

December bo nedvomno v znamenju športa in napetih obračunov na različnih frontah in celinah. FOTO: Depositphotos
December bo nedvomno v znamenju športa in napetih obračunov na različnih frontah in celinah. FOTO: Depositphotos

Še naprej bo vroče tudi na košarkarskem parketu, tako v Evropi kot v ligi NBA, kjer bomo predvsem slovenski navijači še vedno močno stiskali pesti za Luko Dončića in njegovo ekipo Dallas Mavericks ter seveda za Gorana Dragića v dresu Chicago Bullsov in Darka Čančarja za Denver Nuggets.

Navdušenje nad slovenskimi športniki, ki s svojim znanjem uspešno navdušujejo v tujih ligah po vsem svetu, je vedno veliko. Poiščete jih lahko na spletni strani Športne loterije, kjer lahko tudi napoveste izide in zmagovalce.

Na spletni strani e-stave lahko tako stavite na svojo najljubšo reprezentanco ali ekipo v katerem koli športu. Lahko pa seveda tudi na svoje najljubše junake, kot sta Neymar in Luka Dončić.

FOTO: Depositphotos
FOTO: Depositphotos


Denarna sredstva, zbrana od iger na srečo, so namenjena financiranju invalidskih, humanitarnih in športnih organizacij.

Igranje iger na srečo oziroma udeležba v stavah je dovoljena le osebam, starejšim od 18 let. Igranje iger na srečo lahko vodi v odvisnost.

Naročnik oglasne vsebine je Športna loterija, d. d.