Sta Cristiano Ronaldo in Lionel Messi že igrala zadnji dvoboj?

Zaradi poškodbe Portugalca bo prijateljski dvoboj med Al-Nassrom in Interjem iz Miamija v Riadu brez zvezdniškega pridiha.
Fotografija: Arabski nogometni navijači so ostali brez dvoboja Cristiano Ronaldo – Lionel Messi (desno). FOTO: Carl Recine/Reuters
Odpri galerijo
Arabski nogometni navijači so ostali brez dvoboja Cristiano Ronaldo – Lionel Messi (desno). FOTO: Carl Recine/Reuters

Vse je bilo pripravljeno za spektakularno zgodovinsko soočenje na igrišču, toda od »zadnjega plesa«, kot so arabski organizatorji nogometnega turnirja v Riadu napovedovali današnji dvoboj Al-Nassra in Interja iz Miamija (11.30) ter njunih prvih zvezdnikov Cristiana Ronalda in Lionela Mesija, ne bo nič. Zaradi Portugalčeve poškodbe mečne mišice bo prijateljski dvoboj minil brez zvezdniškega pridiha. Govorice o tem, da Ronaldo, ki bo v ponedeljek dopolnil 39 let, ne bo nared za tekmo, so bile glasne že pred dnevom D, saj je Al-Nassr prekinil pripravljalno turnejo na Kitajskem zaradi Ronaldovega slabega »fizičnega stanja«.

Arabski organizatorji upajo, da velika zvezdnika, ki sta zaznamovala zadnjih 20 let svetovnega nogometa, še nista »rekla zadnje besede« v medsebojnih tekmah. Al-Nassr in Inter sta v zaključnem delu priprav, arabski klub za drugi del sezone, v katerem bo poskušal v prvenstvu ujeti Al-Hilal, Inter pa za novo sezono, v kateri bo poskušal krepko izboljšati lansko bledo podobo v Major League Soccer, ko se ni uvrstil v končnico.

Preberite še:

Komentarji: