Šved bo posebej pogrešal Kevina Kampla in nemške zrezke

Po devetih letih se od Leipziga švedski nogometni reprezentant Emil Forsberg in odhaja v ameriško ligo, kjer je udarni zvezdnik Lionel Messi.
Fotografija: Emiul Forsberg je bil devet let med udarnimi aduti moštva iz Leipziga. FOTO: Lisi Niesner/Reuters
Odpri galerijo
Emiul Forsberg je bil devet let med udarnimi aduti moštva iz Leipziga. FOTO: Lisi Niesner/Reuters

Po devetih letih v Leipzigu se je od enega vodilnih klubov nemške nogometne bundeslige poslovil Emil Forsberg. Švedski reprezentant bo poslej igral za Red Bull New York, v številnih pogovorih zadnjih dni pa je omenil veselje, ker odhaja v ameriško ligo, kjer poseben magnet seveda predstavlja Lionel Messi, zvezdnik moštva iz Miamija.

Toda obdobja pri klubu na Saškem se bo vselej rad spominjal, z Leipzigom je osvojil dve pokalni lovoriki. »Predvsem pa bom ohranil številna prijateljstva, posebej bom pogrešal Kevina Kampla, s katerim sem bil pogosto v hotelih sostanovalec,« je v pogovoru za tednik Sport Bild poudaril nogometaš kluba, pri katerem se zdaj uveljavlja tudi Benjamin Šeško.

In kaj si bo iz Nemčije še ohranil v lepem spominu, poleg seveda odličnega nogometa in polnih tribun? »Nikoli ne bom pozabil odličnih zrezkov,« je še dejal 32-letni nogometaš.

Preberite še:

Komentarji: