Poroke alpskih smučarjev se vrstijo kot po tekočem traku

Kot zadnji je pred dnevi v zakonski jarem skočil vrhunski italijanski slalomist Giuliano Razzoli, med gosti je bil tudi legendarni Alberto Tomba.
Fotografija: Giuliano Razzoli je v minuli zimi spet ujel priključek z najboljšimi slalomisti na svetu. FOTO: Jorge Silva/Reuters
Odpri galerijo
Giuliano Razzoli je v minuli zimi spet ujel priključek z najboljšimi slalomisti na svetu. FOTO: Jorge Silva/Reuters

Smučarski cirkus je v zadnjem obdobju zaznamovalo več porok. Po Avstrijcu Rolandu Leitingerju in Britancu Davu Rydingu je namreč pred dnevi v zakonski jarem skočil tudi Giuliano Razzoli. Vrhunski italijanski slalomist se je oženil z dolgoletno srčno izbranko Eliso Bonini.

Giuliano Razzoli je dahnil usodni da. FOTO: Twitter G. R.
Giuliano Razzoli je dahnil usodni da. FOTO: Twitter G. R.

Usodni da je dahnil v vili Ghirardini v svoji rodni pokrajini Emiliji Romanji. Med številnimi gosti so bili tudi njegovi reprezentančni kolegi in legendarni rojak Alberto Tomba. Novopečena zakonca Razzoli bosta medene tedne preživela na Sejšelih, po vrnitvi pa bo olimpijski prvak v slalomu iz Vancouvra oziroma Whistlerja 2010 nadaljeval priprave za novo sezono.

V minuli zimi je 37-letni Italijan spet ujel priključek z najboljšimi slalomisti na svetu, saj se je s tretjim mestom v Wengnu po sušnih šestih letih spet veselil uvrstitve na zmagovalni oder. To so bile njegove enajste stopničke v svetovnem pokalu, v katerem je tudi dvakrat okusil slast zmage. Na februarskih olimpijskih igrah v Pekingu si je v slalomu prismučal osmo mesto.

Komentarji: