BTC in Spar podaljšala partnerstvo

BTC Logistični center izvaja celovite logistične storitve.
Fotografija: Damjan Kralj, BTC FOTO: Uroš Hočevar
Odpri galerijo
Damjan Kralj, BTC FOTO: Uroš Hočevar

Družbi BTC in Spar Slovenija sta podpisali novo pogodbo za področje logističnih storitev, ki zajema skladiščenje in distribucijo različnih izdelkov za obdobje desetih let.

Z njo družbi nadaljujeta več kot 20-letno strateško partnerstvo in dolgoletno partnerstvo na področju logistike, ki sta ga vzpostavili leta 2003 z odprtjem skupnega logistično-distribucijskega centra na Letališki cesti v Ljubljani. Povezani sta tudi na področju trgovinske dejavnosti, kjer v letu 2021 načrtujeta nove investicije. Spar Slovenija bo namreč v prenovo megamarketa in restavracije Interspar v BTC Cityju Murska Sobota v prihodnjem letu vložil okoli pet milijonov evrov, so sporočili iz družbe BTC.

»V družbi BTC smo ponosni, da s podpisom pogodbe o sodelovanju na področju logističnih storitev nadgrajujemo in utrjujemo naše strateško partnerstvo s podjetjem Spar Slovenija, s katerim nas vežeta dolgoletno odlično sodelovanje in medsebojno zaupanje,« je poudaril Damjan Kralj, glavni izvršni direktor družbe BTC. Igor Mervič, generalni direktor Spara Slovenija, pa je dejal: »V podjetju Spar Slovenija smo trenutno v času močnega investicijskega cikla, ki bo trajal še nekaj let. V tem času bomo med drugim širili našo prodajno mrežo, zato dajemo poseben poudarek optimizaciji procesov v skladišču in transportu, s čimer našim filialam in franšiznim partnerjem zagotovimo čim boljšo podporo.«
Janez Tomažič

Preberite še:

Več iz te teme:

Komentarji: