Predstavitvena informacija

Obrestne mere končno na pravi poti. Kaj to pomeni za vas?

Zakaj se zadovoljiti s povprečnim, ko pa obstajajo možnosti, da svoje prihranke obogatite bolj donosno?
Fotografija: Depoziti so kot nalašč za tiste, ki imajo nekaj sredstev in jih za nekaj časa lahko vežejo, pri tem pa si želijo zagotoviti donosnost brez tveganja. FOTO: Depostiphotos
Odpri galerijo
Depoziti so kot nalašč za tiste, ki imajo nekaj sredstev in jih za nekaj časa lahko vežejo, pri tem pa si želijo zagotoviti donosnost brez tveganja. FOTO: Depostiphotos

Prihranki so ključnega pomena za finančno varnost in uresničitev življenjskih ciljev. Za tiste, ki si želite več od svojega denarja in si občasno radi privoščite nadpovprečno udobje, se odpirajo nove priložnosti.

Denar skriti ali razpršiti? Pametno oplemenititi!

Vsem je jasno, da denar, ki je neaktivno shranjen, ne le ne prinaša donosa, temveč zaradi inflacije tudi izgublja vrednost. Slovenci znamo varčevati, glede naložb pa smo bolj zadržani, ne maramo pretiranih tveganj.

Zakaj bi tvegali, če lahko svoje prihranke upravljamo varneje, razmišljajo številni slovenski varčevalci, ki prisegajo na stabilne finančne rešitve. Ali tudi vi razmišljate o tem, kako svoje prihranke dobro oplemenititi? Med najbolj priljubljenimi oblikami naložb so zagotovo nepremičnine in depoziti.

Varčevanje v depozitih je ena od možnosti, ki združuje varnost in donosnost. Pogoji za depozite se v zadnjem času spreminjajo, in če tudi vi razmišljate o depozitu, vam bo zagotovo všeč, kar se dogaja.

Varen pristan za vaše prihranke

Ko začnemo varčevati in prihranimo nekaj denarja, se postavlja pomembno vprašanje – kako izboljšati donosnost svojih prihrankov? FOTO: Depositphotos
Ko začnemo varčevati in prihranimo nekaj denarja, se postavlja pomembno vprašanje – kako izboljšati donosnost svojih prihrankov? FOTO: Depositphotos

Dobra novica za vse, ki se prepoznajo v zgornjem opisu in spadajo med bolj konzervativne varčevalce: v zadnjem času je na slovenskem bančnem trgu mogoče dobiti zelo konkurenčne obrestne mere za sklenitev depozita. To pomeni večji donos za vaše prihranke, ne da bi tvegali izgubo.

Ena glavnih prednosti varčevanja na banki je zajamčena donosnost za določeno obdobje, kar vam omogoča načrtovanje vaših finančnih ciljev. Banke zagotavljajo obresti ali donose na stanje vaših prihrankov. Obresti banke bodo sčasoma pomagale povečati vrednost vaših prihrankov.

Poleg tega so vezana sredstva varna in zavarovana, saj do višine 100.000 evrov spadajo med zajamčene vloge. Zahvaljujoč zviševanju obrestnih mer, pa je varčevanje v obliki depozita lahko tudi zelo donosno.

Depoziti so tudi ena izmed najbolj preprostih oblik varčevanj. Z jasno določenimi pogoji vam omogočajo pregledno spremljanje in upravljanje vaših financ, zato boste še naprej mirno spali. Depozit je odlična izbira, ko imate na voljo sredstva, ki jih ne nameravate potrošiti v bližnji prihodnosti.

Izkoristite odlično ponudbo Intese Sanpaolo Bank za nove stranke

Izkoristite ugodne obrestne mere za depozite! FOTO: Martin Baebler
Izkoristite ugodne obrestne mere za depozite! FOTO: Martin Baebler

Intesa Sanpaolo Bank, ena izmed vodilnih bank pri nas, je stopila na trg z odlično ponudbo za tiste, ki želijo povečati donosnost svojih prihrankov.

Za nove stranke so pripravili posebno ponudbo: sklenite paket DigitalStart ali Plus (uporaba paketa je 12 mesecev brezplačna*). Če na banko prenesete svoj redni mesečni dohodek (plačo ali pokojnino), lahko izkoristite izjemno ugodne obrestne mere ob sklenitvi depozita**:

  • 6-mesečni depozit: 3,15 odstotka letno,
  • 9-mesečni depozit: 3,0 odstotka letno.


Naročnik oglasne vsebine je Banka Intesa Sanpaolo d. d.​