Predstavitvena informacija

Prihaja največja sejemska prireditev leta

Pred vrati je 55. MOS, ki bo na Celjskem sejmu od 13. do 17. septembra 2023, na njem pa boste lahko našli vse na enem mestu.
Fotografija: MOS bo na Celjskem sejmu spet med 13. in 17. septembrom. FOTO: Celjski Sejem
Odpri galerijo
MOS bo na Celjskem sejmu spet med 13. in 17. septembrom. FOTO: Celjski Sejem

Gre za prireditev, ki je ne smete izpustiti! Pokriva namreč tako različna področja, da vsak najde zase kaj, kar potrebuje. Preverite ponudbo TUKAJ.

5 segmentov na MOS-u:

  • MOS DOM
  • MOS TEHNIKA ENERGETIKA
  • MOS TURIZEM
  • MOS B2B
  • MOS PLUS

Celjski sejem tradicionalno, letos že 55., pripravlja največjo sejemsko prireditev leta, tradicionalni MOS, ki bo med 13. in 17. septembrom.

Na enem mestu bo ponudba za dom, gradnjo, prosti čas, poskrbljeno bo za razvedrilo in zabavo.

Vsebina 55. MOS-a

Vsako leto veliko zanimanja požanje ulica obrti in rokodelske delavnice. Večji poudarek bo na e-mobilnosti, digitalizaciji v izobraževalnih procesih, trajnostnih smernicah prihodnosti. V eni izmed večjih sejemskih dvoran bo velika ponudba turističnih destinacij po vsej Sloveniji, predstavljale se bodo butične lokacije, kmetije, ponudniki domače hrane. Tako ne bo manjkalo tudi številnih degustacij in spoznavanja s slovensko kulinarično posebnostjo po pokrajinah.

V celoti pa bo vsebina sejma usmerjena v zeleni prehod s sončnimi elektrarnami, v e-mobilnost, digitalizacijo v javnih institucijah.

Digitalizacija in ministrstva

Letošnji MOS bodo obiskala številna ministrstva, ki bodo obiskovalcem predstavila digitalne storitve javnih ustanov in popolno digitalno preobrazbo, ki bo korenito olajšala naša vsakdanja opravila ob obisku teh ustanov.

Zakaj na MOS

Spoznali boste več kot 1000 razstavljavcev, opravili boste odlične sejemske nakupe in se opremili z vsemi informacijami, ki jih ta hip potrebujete.

Lanski MOS je obiskalo skoraj 62.000 ljudi, bodite letos tudi vi med njimi in del nove sejemske dogodivščine, ki si jo boste nedvomno zapomnili!


Naročnik oglasne vsebine je Celjski sejem