V soboto, 2. junija, ne zamudite ...

Nocoj se zaključuje talent šov Nova zvezda Slovenije, priporočamo francosko dramo Ko ljubezni ni več, Slovenija s Črno goro v prijateljski nogometni tekmi ...
Fotografija: Nova zvezda Slovenije Foto Planet Tv
Odpri galerijo
Nova zvezda Slovenije Foto Planet Tv

Nova zvezda Slovenije: Planet TV ob 21.00


Slovenija, 2018. Voditelj: Klemen Bunderla. Prenos finala.
Pevski šov na Planet TV se končuje, v finalu se bo pomerilo šest deklet. Tajo, Viviano, Betko, Arijano, Tatjano in Tino čaka več izzivov, med drugim bodo morale zapeti v duetih. Prepričati bodo morale člane žirije, ki jo sestavljajo Natalija Verboten, Nuška Drašček, Uroš Smolej, Goran Lisica - Fox in Tomaž Mihelič, a končna odločitev bo izključno v rokah gledalcev, ki bodo glasovali za svojo najljubšo pevko.
Voditelj šova Klemen Bunderla obljublja, da bodo na oder stopile velike glasbene zvezde, zapeli bodo tudi nekateri člani žirije, nekaj energičnega in posebnega pa za finale pripravlja tudi on. »Čaka nas tudi velik preobrat, ki pa ga še ne smem izdati. Tudi dekleta bodo zanj izvedela tik pred zdajci,« še pravi.


Ko ljubezni ni več: TVS 1 ob 22.45

Vikendova ocena: 5 (od 5)


L'économie du couple. Francija/Belgija, 2016. Režija: Joachim Lafosse. Igrajo: Bérénice Bejo, Cédric Kahn, Marthe Keller, Jade Soentjens, Margaux Soentjens. Drama. 100 minut.
Marie in Boris sta bila poročena 15 let, imata dve ljubki hčerki, a, kot pove slovenski prevod naslova, ko ljubezni ni več, začneta iskati novo rešitev. Težava je v tem, da si ne moreta privoščiti živeti ločeno, skupno življenje pa je vse težje in stare zamere kipijo na plan na vsakem koraku. Režiser Joachim Lafosse je razpad družine analiziral že v prejšnjih filmih, med drugim skozi prizmo kolonialističnih odnosov v tragediji Najini otroci. To pot je perspektiva predvsem ekonomska – dobesedni prevod izvirnega francoskega naslova je Ekonomija para – saj v vse bolj odtujeni družini veljajo samo še ekonomska pravila, tj. koliko evrov je kdo prispeval.

Izbor športa:

Črna gora : Slovenija: TVS 2 ob 19.45


Nogomet. Prijateljska tekma. Prenos iz Podgorice.
Čeprav slovenska nogometna reprezentanca na prihajajočem svetovnem prvenstvu v Rusiji ne bo sodelovala, bo pred dopustom odigrala prijateljsko srečanje. Vodstvo NZS-ja se je odločilo za gostovanje v Črni gori. V obeh moštvih bodo manjkali največji zvezdniki, kar ponuja priložnost za uveljavitev novih, mladih nogometašev. Reporter bo Urban Laurenčič.

Komentarji: