Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Film & TV

V soboto, 26. maja, ne zamudite ...

Športni navdušenci bodo navijali za Salaha ali Ronalda v finalu lige prvakov, sicer pa priporočamo še finsko dramo Najsrečnejši dan Ollija Mäkija.
Mohamed Salah in Cristiano Ronaldo FOTO: Gabriel Bouys/Afp
Mohamed Salah in Cristiano Ronaldo FOTO: Gabriel Bouys/Afp
M. K., Vikend
26. 5. 2018 | 00:00
3:20

UEFA Liga prvakov – veliki finale: Pop TV ob 20.00


Nogomet. Real Madrid : Liverpool. Prenos iz Kijeva.
Ekipa Liverpoola bo po daljšem času spet zaigrala v finalu najbolj prestižnega klubskega tekmovanja, nazadnje se je tja prebila leta 2007. Na drugi strani pa je Real Madrid, moštvo z največ trofejami v zgodovini tega tekmovanja. Sploh zadnja leta nogometaši Reala preprosto kraljujejo. Od leta 2014 so namreč kar trikrat dvignili pokal, letos pa ga lahko osvojijo že tretjič zapored, kar ni doslej uspelo še nobeni ekipi v Ligi prvakov.Medtem ko je napad Reala s Cristianom Ronaldom na čelu stalnica, pa v tej sezoni na drugi strani blesti »egipčanski kralj«, kot so ga poimenovali navijači, Mohamed Salah, ki je decembra lani postavil klubski rekord z najhitreje zadetimi 20 goli za Liverpool. To je bil rekord, ki ga je sicer od leta 1895 držal George Allen. 


Nuša Derenda: Čez 20 let


Slovenija, 2018. 1/2. Povezovalec: Tilen Artač. Koncert.
Slovenska pevka Nuša Derenda je praznovala 20 let samostojnega glasbenega delovanja in za obiskovalce pripravila plesni šov in bogat nabor skladb: največje hite, zabavne vložke ter sodelovanja z njej dragimi gosti. Ob spremljavi Simfoničnega orkestra RTV Slovenija ter svoje spremljevalne skupine je predstavila pesmi svojih začetkov, narodno zabavne skladbe in tiste z Eme in Evrovizije.


Televizijski klub: TVS 2 ob 21.40


Ljubezen ne šteje let. Slovenija, 2018. Vodita: Ana Tavčar Pirkovič in Igor Pirkovič. Pogovorna oddaja.
Partnerski odnos si je treba znati postlati. Vanj stopamo različni. V letih, značajih in navadah. Mars in Venera sta včasih tako oddaljena, da je treba z razlikami znati živeti. Če se da, jih obrniti v prid življenja v dvoje. Pevec Oto Pestner ima osemnajst let mlajšo Majo, televizijska voditeljica Oriana Girotto, pa sedem let mlajšega Matica. O tem, kako so se znali v razlikah povezati, bosta Oriana in Oto razkrila v Televizijskem klubu, z nasveti pa bo oddajo začinil psihoterapevt Borut Pogačnik.


Najsrečnejši dan Ollija Mäkija

Vikendova ocena: 5 (od 5)


Hymyilevä mies. Koprodukcija, 2016. Režija: Juho Kuosmanen. Igrajo: Jarkko Lahti, Oona Airola, Eero Milonoff. Biografska romantična drama. 92 min. 
Leta 1962 se finski boksar Olli Mäki pripravlja na tekmo za naziv svetovnega prvaka v peresno lahki kategoriji. Vse, kar mora storiti, je izgubiti nekaj kilogramov in se osredotočiti na boj. A tu je le ena težava: Olli se je ravno zaljubil ...

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine