Swing'n'roll za vse generacije

The Moonlighting Orchestra bo proslavila 15 let delovanja s posebnim dogodkom na Celjskem gradu 17. junija.

Osemnajstčlanska glasbena zasedba The Moonlighting Orchestra bo proslavila 15 let delovanja s posebnim dogodkom na Celjskem gradu 17. junija pod naslovom Tri ženske, tri zgodbe, en oder.


​S slavnostnim koncertom se bodo glasbeniki, ki prihajajo iz Celja, Šentjurja, Šmarja, Žalca, Velenja, Dravograda, Rečice in Slovenskih Konjic, poklonili nedavno preminulemu ustanovitelju orkestra Albertu Zaveršniku. Zasedba se od leta 2014 intenzivno predstavlja na koncertih z novim, svežim pristopom h koncertnemu preigravanju, s projektom Swing'n'roll. Postali so unikatni glasniki zimzelenih melodij s sodobnim orkestralnim pristopom in posebno energijo. Pridobili so si pridevnik dinamitni orkester.

Orkester odseva šarm in vokalno prepričljivosti treh pevk, ki so muze novega spektakla. Tri pevke, trije glasbeni slogi, tri življenjske zgodbe, to je tudi povzetek programske zasnove slavnostnega koncerta. Izjemni glasbeniki z bogatimi izkušnjami danes tvorijo zasedbo, ki je v slovenskem prostoru nekaj posebnega.

Komentarji: